2024.6.19 14:33
Olvasási idő 1:00
Szécsi Krisztián

Túl fiatal volt a járőr, aki letartóztatta Justin Timberlake-et, ezért nem ismerte fel az énekest

ARCOK JUSTIN TIMBERLAKE

Egy amerikai bulvárlap forrásai szerint a rendőrnek akkor lett gyanús, hogy egy hírességgel lehet dolga, amikor Timberlake az éppen futó turnéját kezdte emlegetni.

Kedd hajnalban ittas járművezetés miatt letartóztatták Justin Timberlake-et a New York állambeli Sag Harborban. Az amerikai lapok információi szerint az énekes – aki állítása szerint csak egy martinit ivott – nem állt meg egy stoptáblánál, kacsázva vezetett tovább az út jobb oldalán, amikor lekapcsolta egy járőr.

Ha nem lenne elég kellemetlen, hogy egy világsztárt, aki éppen futó, The Forget Tomorrow World Tour nevű koncertsorozata közben ittas vezetésért kerül rendőrkézre, az mindenképpen egy reality check, hogy a Timberlake-et elfogó járőr – a bulvárlapok szerint fiatal kora miatt – nem ismerte fel az énekest.

Justin Timberlake rendőrségi fotója
Justin Timberlake rendőrségi fotója Forrás Sag Harbor Police Department via Getty Images

A Page Six egyik forrása szerint a rendőr „olyan fiatal volt, hogy azt sem tudta, ki ő“, az énekes neve és arca sem mondott neki semmit, csupán akkor lett neki gyanús, hogy egy hírességgel lehet dolga, amikor Timberlake az orra alatt morogva annyit mondott, hogy „ez tönkreteszi majd a turnét“. A portál egy másik forrása szerint a járőr ekkor visszakérdezett: „Milyen turnét?“ Mire az énekes azt válaszolta: „A világkörüli turnét“.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Justin Timberlake, Four Tet, illetve Beatrick, Co Lee és Miller Dávid a hét megjelenései között Playback Péntek: Justin Timberlake, Four Tet, illetve Beatrick, Co Lee és Miller Dávid a hét megjelenései között 2024.3.15 18:04

Úgy tudni, az őrizetbe vétel előtt Timberlake megtagadta az alkoholszondás vizsgálatot, ezután vitték be az East Hampton-i kapitányságra. A jegyzőkönyvi papírok szerint „szemei véreresek és üvegesek voltak, leheletéből erős alkoholos italszag áradt, képtelen volt figyelni, beszéde lelassult, bizonytalan volt a járása, és a rendőrség szerint rosszul teljesített minden szabványosított helyszíni józansági teszten“.

Justin Timberlake The Forget Tomorrow World Tour nevet viselő koncertsorozata április 29-én kezdődött Vancouverben, majd december 20-án zárul Kansas Cityben, közben pedig több európai országot is érint. Fellép például Angliában, Németországban, Begiumban, Hollandiában és Franciaországban, hozzánk legközelebb pedig Krakkóban lehet elcsípni július 26-án és 27-én.