2024.6.18 17:03
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Katy Perry teljesen megújult, futurisztikus külsővel jelentette be új dalát

ZENE KATY PERRY

Katy Perry nem tűnt el, viszont átalakult, júliusban pedig "Woman's World" címmel új dallal örvendezteti meg a rajongókat.

„Kivillanó mellekkel tér vissza Katy Perry” – akár jellemzően origós címadással is be lehetne jelenteni Katy Perry visszatérésének hírét, elsősorban azonban nem megújult külsejéről, hanem új daláról érdemes ejteni pár szót. 

Woman's World című szám ugyanis a következő hónapban, július 11-én debütál majd, az új single elé pedig az amerikai popkirálynő egy meglepő, futurisztikus hangulatot idéző cover artot is mellékelt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Szerencsére a dalból már egy kis ízelítőt is kaptunk, Katy Perry ugyanis a TikTokon is aktivizálta magát: 

@katyperry

WOMAN’S WORLD SONG JULY 11 VIDEO JULY 12 PRE-SAVE + PRE-ORDER GET READY TO POP OFF KATYPERRY.COM

♬ Womans World by Katy Perry - Katy Perry

„Szexi, magabiztos, nagyon intelligens, az ég küldte őt, annyira, puha, annyira erős” – tudjuk meg a dalból, amire már csak kicsit több mint három hetet kell várni. A Woman's World az új, hatodik nagylemez előfutára lesz, amelyről hivatalosan egyelőre keveset tudhatunk, néhány szerencsés rajongó és újságíró egy privát listening partyn azonban már hallhatta a dalok egy részét, a visszajelzések alapján pedig az anyag Perry munkásságának egyik legnagyobb durranása lehet.

Az énekesnő 2020-ban adta ki Smile című albumát, melynek elmaradt sikeréről, valamint az előadó eddigi munkásságáról ebben a cikkben írtunk bővebben:

Kiemelt tartalom
Cserben hagytuk minden idők egyik legnagyobb popdíváját – Tíz éve jelent meg Katy Perry Cserben hagytuk minden idők egyik legnagyobb popdíváját – Tíz éve jelent meg Katy Perry "Prism" című lemeze 2023.10.18 18:29