2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kovács M. Dávid
2022.12.22 11:30
Olvasási idő  0:50

Egy ellenzéki politikus is ledöcögött Beton.Hofi karácsonyi bulijára

Budapest főpolgármestere egy Instagramon közzétett fotóval tudatta, hogy családilag, a fiával együtt nézte meg Beton.Hofi A38-as koncertjét.

Kovács M. Dávid
2022.12.22 11:30 Olvasási idő  0:50
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Ahogy sejteni lehetett, hatalmas érdeklődés volt Beton.Hofi pop-up koncertje iránt: a Céges karácsony nevű szerdai eseményt egy nappal korábban, pontban kedd este nyolckor jelentették be, a limitált számú belépőket pedig villámgyorsan el is kapkodták.

 

A buli Facebook-oldalán rengetegen pályáztak az esetleges lepattanókra, az egyik csalódott távolmaradónak az est házigazdája egy kommentben csak annyit üzent:

 

ez a lényege a pop-up koncertnek, fivérem.

 

Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely azonban bejutott, szerda este az Instagram-oldalán posztolt egy rettenetesen randán sikerült fényképet a karácsonyi buliról. „Fiammal Beton.Hofi koncerttel hangolódunk az ünnepekre“ – írta a fotó mellé.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karácsony Gergely (@karacsony_gergely) által megosztott bejegyzés

 

A főpolgármester A38 Hajón lőtt képe alatt hamar megjelentek a „nyomod fasz“ komik, Hundred Sins azonban megelégedett egy „nyomni tetszik“ kommentárral is.

 

Karácsony Gergely korábban Patti Smith budapesti koncertjén is megvillantotta magát, a tavaly őszi, Művészetek Palotájában tartott koncert előtt posztolt közös képet a legendás énekesnővel – akinek a People Have the Power című slágeréből ellenzéki kampánydal készült. Ha jól emlékszem, Patti Smith a fellépés egy pontján azt is elárulta, hogy a főpolgármester egy angol nyelvű, Ady-fordításokat tartalmazó kötetet ajándékozott neki, amiből aztán fel is olvasott a közönségnek.

 

FRISSÍTÉS: Karácsony Gergely hamarosan a TikTok-csatornáján is megosztott egy felvételt az A38-as buliról, ezt itt tudjátok megnézni:

 

@karacsonygergely_ Fiammal Beton.Hofi koncerttel hangolódunk az ünnepekre. 🙂 #betonhofi #betonhofikoncert #betonhofimusic #karácsonyikészülődés #ünnepek #karácsonygergely ♬ BAGIRA - Beton.Hofi & Hundred Sins
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Beton.Hofi / Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra