2024.6.3 8:39
Olvasási idő 0:51
Maier Péter

Most mindenki lepődjön meg: Mbappé a Real Madridhoz igazol

SPORT FOCI KYLIAN MBAPPÉ REAL MADRID

Fabrizio Romano szerint minden papírt aláírtak a felek, és napokon belül be is jelentik az igazolást.

Kylian Mbappé megegyezett a Real Madriddal, és hamarosan bejelentik a spanyol csapatnál – írja Fabrizio Romano átigazolási hírekben jártas újságíró. A Bajnokok ligáját frissen megnyerő klub már nagyon régóta próbálja megszerezni a francia világklasszist, ez idáig nem sikerült, most azonban minden adott, miután Mbappé nem hosszabbította meg lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatánál.

Már februárban is arról számoltak be a pletykalapok, hogy a topfutball jelenlegi legnagyobb sztárja aláírt a madridi klubhoz, de akkor még nagyon messze volt a szezon vége, hivatalos bejelentésre nem lehetett számítani. Most azonban az a Romano posztolt az igazolás véglegesítéséről, aki legfeljebb napokkal szokta megelőzni a hivatalos bejelentéseket. 

Kiemelt tartalom
Jól indult, jól végződött, de mégis a válogatott foci válságának szimbóluma lett a németországi Európa-bajnokság Jól indult, jól végződött, de mégis a válogatott foci válságának szimbóluma lett a németországi Európa-bajnokság 2024.7.17 11:35

Már csak az az egy kérdés maradt, hogy Mbappé és a Real megvárják-e az Európa-bajnokságot a kommunikációval, vagy még a torna előtt bejelentik az igazolást. A francia játékos érkezésével egyébként óriási tumultus lesz elit játékosokból a madridi keret támadósorában, felmerül tehát a kérdés, hogy kik távozhatnak a csapattól. A legnagyobb esélyesnek a brazil Rodrygo tűnik, akit már több topklubbal is szóba hoztak.