2024.5.18 13:47
Olvasási idő 0:46
Maier Péter

Chris Hemsworth utat tör a halhatatlanságba: ő is csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán

FILMEK + SOROZATOK CHRIS HEMSWORTH HOLLYWOOD MARVEL

Újabb Marvel-sztár kerül a Walk of Fame-re.

Chris Hemsworth csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán. A színész, aki leginkább Thor szerepéről ismert a Marvel-filmekből, még ebben a hónapban gazdagodik az elismeréssel.

Hemsworth lesz a következő Marvel-szupersztár, aki megkapja az elismerést. Más Bosszúállók-szereplők, köztük Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson és Mark Ruffalo, már bekerültek a halhatatlanok közé, akárcsak Paul Rudd, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch és Josh Brolin.

A ceremónián részt vesz George Miller filmrendező, aki legutóbb a Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmen dolgozott Hemsworth-szel (a filmet mi is ajánlottuk cikkünkben), valamint Downey Jr. is. Hemsworth neve a hírességek sétányának 2781. csillagán lesz látható.

A Marvel-filmekben játszott címszerepe mellett a színész nagy sikert aratott a Netflix Extraction-sorozatával, és Optimus fővezér hangja lesz a hamarosan megjelenő Transformers One-ban. Várhatóan Sam Rockwell társszereplője is ő lesz a Matthew Vaughn rendező által készített Project X című kémfilmben is.

„A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara büszkén tiszteleg Chris Hemsworth előtt a jól megérdemelt csillaggal. Chris figyelemre méltó alakításairól ismert, amelyek világszerte lenyűgözték a közönséget. Számos rajongójával együtt biztos vagyok benne, hogy honfitársai is nagyon boldogok lesznek, hogy egy újabb tehetséges ausztrállal bővítjük az ikonikus hírességek sétányát”

– fogalmazott Ana Martinez, a hírességek sétányának producere.

Chris Hemsworth a "Furiosa: Történet a Mad Maxből" című film egyik bemutatóján 2024 május 18-án
Chris Hemsworth a "Furiosa: Történet a Mad Maxből" című film egyik bemutatóján 2024 május 18-án Forrás Tristan Fewings/Getty Images