A videó a Nespresso megbízásából készült.
2022.12.21 10:52
Olvasási idő 0:26
László Panna Mira Marjanovic

Mi történhet egy újrahasznosító központban? (MI LECSEKKOLTUK😎)

VIDEÓ FENNTARTHATÓSÁG KÁVÉ KÖRNYEZETTUDATOSSÁG KÖRNYEZETVÉDELEM NESPRESSO VIDEÓ

Budapest után Debrecent is felszántja a REFRESHER csapata, ezúttal egy különleges, egyáltalán nem mindennapi helyszínre látogattunk el.

2022-ben az egyik legdivatosabb és legszebben csengő szó az újrahasznosítás, azonban ezt sokan csak greenwashingra használják, azaz saját magukat környezetbarátként igyekeznek feltüntetni, igazi zöld gondolkodásmód nincs is mögöttük.

A REFRESHER Magyarország csapatával elmentünk Debrecenbe a PMR Kft. telephelyére, ahol a Nespresso kapszuláit hasznosítják újra, hogy a saját szemünkkel lássuk, mi fán terem az igazi újrahasznosítás. (x)

Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete vezetett minket végig a kapszula újrahasznosításának fázisain, amik meglepően látványosak voltak még laikusként is. 

Ha tudni akarod, mit jelent a szárítás, a rázásos technológia, hogy milyen gépet alkottak kifejezetten felmérve a magyar újrahasznosítási igényeket, hogyan lehet újra felhasználni a kávézaccot, és hogy milyen termékek készülhetnek a kávékapszulák alumíniumborításából, csekkold a videónkat!