2024.5.16 9:53
Olvasási idő 0:47
Szécsi Krisztián

Spárgázva táncol a levegőben Ariana Grande a Wicked legújabb előzetesében

FILMEK + SOROZATOK ARIANA GRANDE FILMEK WICKED

Cynthia Erivo és Ariana Grande két részben meséli majd el a zöld bőrű Elfaba történetét.

Új előzetest kapott a Wicked: Part One című film, az Oz, a nagy varázsló világában játszódó, rendkívül népszerű Broadway-musical filmváltozata, melynek főszerepeit Cynthia Erivo és Ariana Grande alakítják.

A Wicked Gregory Maguire amerikai író A boszorkány (A Gonosz Nyugati Boszorkány élete és kora) című könyvének színpadi adaptációja, mely a zöld bőrű Elfaba (Cynthia Erivo) és Glinda (Ariana Grande) valószínűtlen barátságát meséli el.

A Broadwayen 2003-ban mutatták be, majd a premiert követően három Tony-díjat is nyert, sőt 2023. április 11-én, a 7486. előadással megelőzte a Macskákat, ezzel pedig a Broadway történetének negyedik leghosszabb ideje futó show-ja lett.

A Jon M. Chu (Streetdance – Step Up 2., G.I. Joe: Megtorlás, Kőgazdag ázsiaiak) által rendezett adaptációban igazi szárdömpingre számíthatunk, így Erivo és Grande mellett olyan hollywoodi sztárok tűnnek fel, mint az Oscar-díjas Michelle Yeoh (Minden, mindenhol, mindenkor), Jonathan Bailey (A Bridgerton család), az Oscar-díjra jelölt Jeff Goldblum (Jurassic Park, A függetlenség napja), és még Grande új kedvesét, Ethan Slatert is láthatjuk a filmben.

Kiemelt tartalom
Eddie Murphy megint visszatér, és milyen jól teszi – Megnéztük a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmet Eddie Murphy megint visszatér, és milyen jól teszi – Megnéztük a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című filmet 2024.7.5 19:09

Az adaptáció két részletben meséli el Elfaba történetét, melynek első része 2024. november 28-án debütál a hazai mozikban, a második részt pedig egy évvel később, 2025 novemberében mutatják majd be.

Wicked című film előzetesét itt tudjátok megnézni: