2024.5.15 10:44
Olvasási idő 0:43
Maier Péter

Kiderült, mi a magyarok kedvenc műfaja az OnlyFansen

TÁRSADALOM INTERNET KUTATÁS ONLYFANS

Egy kutatásból kiderült, hogy melyek a platform legjövedelmezőbb tartalomtípusai egyes országokban. A magyar felhasználók a beöltözős dolgokra kattannak a legjobban.

13 ország 700 ezer OnlyFans-profilját elemezte a platform tartalomgyártóit listázó Girls4You oldal. Ezen országok felhasználóinak átlagköltéseiből lebontották, hogy milyen kategóriákra költenek a legtöbben, vagyis milyen típusú tartalommal lehet a legtöbb pénzt keresni most az OnlyFansen.

Az egyértelmű győztes nálunk a cosplay kategória, a 14,57 dolláros (nagyjából 5 200 forintos) átlagköltés az egyik legmagasabb mind közül. Hasonlóképpen sikeres a szerepjáték, amely 13,5 dollárért (nagyjából 4 800 forintért) eladható, mellette a „játékok“ kategória is kitűnik 9,5 (nagyjából 3 400 forintos) dolláros átlagfizetéssel.

A Girls4You szerint az, hogy Magyarországon a jelmezek és a szerepjátékok viszik a prímet, azzal lehet összefüggésben, hogy az ország népmesékben és mitológiában gazdag, de azért ezt az indoklást nyugodtan kezeljük kritikusan.

A kutatást végző Girls4You egyébként nem hivatalos partnere az OnlyFansnek, csak keresgélni lehet náluk a platform különböző tartalomgyártói között.

A cikk cégén a Girls4You tippeket is ad, hogyan lehet az OnlyFansen érvényesülni, és – ahogy a kutatás is utal rá – egyértelműen lászik, hogy a tartalomgyártók akkor járnak a legjobban, ha specializálódnak, és az emberek valamilyen nagyon konkrét fétisére vagy szexuális preferenciájára hegyezik ki alkotómunkájukat. Úgy tűnik, Magyarországon a beöltözés a legjövedelmezőbb megoldás erre.