2024.5.11 11:14
Olvasási idő 0:57
Masszi-Rigó Csilla

Zendayának is van feketelistája, stylistja elmondta, mely luxusmárkákat nem fogja soha hordani a színésznő

DIVAT CHANEL DIOR DIVAT GUCCI VALENTINO ZENDAYA

Zendaya stylistja egy podcastban mesélt arról, hogyan viselkedett pár nagy divatház Zendayával.

Zendaya divatikon, ez az állítás pedig ma már megkérdőjelezhetetlen még akkor is, ha jól tudjuk, nem volt mindig így. A 27 éves színésznő nagyon fiatalon került bele a filmes világba, feltörekvő ex-Disney-sztárként pedig több híres divatmárka is elállt attól, hogy ruhakreációival támogassa vörös szőnyeges megjelenéseit. Erről legutóbb nem más, mint Zendaya stylistja, Law Roach mesélt egy podcastban, egyben azt is megosztotta a hallgatókkal, kik és hogyan utasították vissza a színésznőt. 

Forrás John Shearer/WireImage

„Felkerestem az öt nagy divatházat, és mind elküldtek. Olyanokat mondtak, hogy próbáljam meg újra jövőre, hogy még túl zöldfülű, hogy most nincs hely a naptárjukban. Ezek a visszajelzések máig megvannak nekem” – idézi a stylistot az ET Online.

Roach 13 éve dolgozik együtt Zendayával, a műsorban pedig azt is elmesélte, hogy többek között a Chanel, a Valentino, a Gucci, a Dior és a Saint Laurent is megtagadta, hogy együtt dolgozzon a színésznővel. Hogy azóta ezek a márkák megpróbálták-e becserkészni a Dűne és a Challengers főszereplőjét, nem tudni, Roach azonban elmondta, Zendaya azóta sem viselte ezeket a tervezőket nyilvános eseményeken (kivéve a magazinok által készített fotózásokon), és nem is fogja, ugyanis nem felejtették el kezdeti viselkedésüket.

Kiemelt tartalom
Charli XCX, a Tumblr egykori dívája, aki shrekzöldre pingálta a popkultúrát és a divatot is Charli XCX, a Tumblr egykori dívája, aki shrekzöldre pingálta a popkultúrát és a divatot is 3 nappal ezelőtt

„Soha nem viselt Diort a vörös szőnyegen, ahogy Chanelt és Guccit sem, egyetlen sajtóeseményen vagy bemutatón sem, sehol, soha. Az első alkalom, amikor Valentinóban volt nyilvánosan, akkor volt, amikor szerződés kötelezte erre, szóval amikor korábban azt mondtam neki, »ha nemet mondasz, az örökké nem lesz«, az nagyon-nagyon sokáig igaz volt” – mondta el Law Roach a műsorban.