A cikk a Westend megbízásából készült.
2024.5.8 14:43
Olvasási idő 0:47
Kovács M. Dávid

Co Lee, Kiss Ádám és T. Danny is ott lesz a Westend sneakerünnepén

DIVAT BUDAPEST CIPŐK PROGRAMAJÁNLÓ SNEAKER WESTEND

Pénteken indul a Westend Sneaker Days, ami három napon keresztül várja a sneakerrajongókat Budapest belvárosában.

Május 10. és 12. között, péntektől vasárnapig, izgalmas programsorozattal és ritkaságokkal várja a cipőrajongókat a Westend Sneaker Days.

Az esemény apropójából egészen új oldalát mutatja meg a budapesti bevásárlóközpont, ahol három napon keresztül várják nemcsak a veterán sneakerrajongókat, hanem azokat is, aki akár csak egy kicsit is érdeklődik a cipők világa iránt.

A Westendben a résztvevők a magyar sneakerközösség olyan kiemelkedő alakjaival találkozhatnak, mint Bazska, T. Danny vagy Kiss Ádám, akikkel izgalmas kerekasztalbeszélgetéseken, exkluzív kiállításon vagy egy streetballmeccs során is összefuthatnak.

A divatról szóló Fashion Talks kerekasztal beszélgetésen Szegedi Kata, Csalár Bence és Co Lee jóvoltából ismerhetnek meg a látogatók érdekességeket és tippeket, a Sneaker Talks során pedig T.Danny, Kiss Ádám és Miskovits Marci tárják fel a sneakerek történelmét.

Ezek mellett a programok során egész hétvégén bárki megismerheti, milyen a klasszikus cipőtisztítás, egyedivé teheti saját lábbelijét, illetve testközelből láthat igazi ritkaságokat.

Sőt, szombaton az is kiderül, hogy a sneakergyűjtők a kosárpályán is megállják-e a helyüket. Bazska és a Grosbasket All-Star csapata feszül egymásnak T. Danny, Kiss Ádám és Horváth Balázs triója ellen. A látogatók ezen felül dobóversenyen mutathatják meg tudásukat, de virtuális pályán is brillírozhatnak a Game Stationnél.

A Westend Sneaker Days 2024-es programja.
A Westend Sneaker Days 2024-es programja. Forrás Westend Sneaker Days

Regisztáció, valamint további részletek a programokról a Westend Sneaker Days hivatalos honlapján.