2024.4.28 12:32
Olvasási idő 0:52
Masszi-Rigó Csilla

Zendaya nem tartja kizártnak, hogy újra elkezd énekelni

ZENE ZENDAYA

A Disney-sztárból lett Emmy-díjas színésznő még 2013-ban adott ki egy lemezt, most azonban arról beszélt, nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra zenélni kezd.

Zendaya idei éve eddig rendkívül mozgalmas, míg február és március között a Dűne második részének premierje miatt járta a világot, az utóbbi hetekben a Challengers bemutatója miatt nem volt egy szabad perce sem. A 27 éves színésznő nemrég a Jennifer Hudson Show vendége volt, ahol arról beszélt, egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy egy nap visszatérjen a zenéhez, és folytassa énekesnői karrierjét. 

A Hollywood Reporter szerint a színésznő elmondta, nagyon különleges szerepe van a zenének az életében, de a zene szeretetét üzlettel keverni szerinte nem annyira kellemes. 

Azt hiszem, a zeneipar önmagában nem öli meg a zene örömét, de a zenét az üzlettel keverni nem annyira jó érzés. 

Zendaya 2013-ban adta ki debütáló albumát, melyről a Replay című sláger kapott nagyobb figyelmet. Bár az elmúlt években a színészi karrierjét helyezte előtérbe a zenével szemben, állítja, hogy ha a megfelelő időzítés eljön, talán újra kiad valamit.

„Azt hiszem, ha eljönne a megfelelő időzítés, – mert szeretek magamnak alkotni – ha lenne egy jó alkalom, talán kiadnék valamit” – mondta az Euphoria színésznője, és gyorsan el is csitította a rajongókat: „Ne őrüljetek meg! Majd meglátjuk, de talán egy nap.”

Kiemelt tartalom
A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé A Challengers egy látvány- és hangorgiával felvértezett sportdráma, amit egy szerelmi háromszög súlya emel a műfaj átlaga fölé 2024.4.24 17:40

Bár az elmúlt években nem adott ki saját zenét, Zendaya az elmúlt években együttműködött többek között Labrinth-tel az All For Us című dalon, amit a tavalyi Coachellán közösen adtak elő az I'm Tired című számmal együtt.