2024.4.22 16:35
Olvasási idő 6:01
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp: Ez a cipő passzol hozzád a csillagjegyed szerint

TÁRSADALOM HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Dr. Martens, Prada vagy épp egy slip on? Mutatjuk, mit kellene viselned a horoszkópod alapján!

Kos – Dr. Martens 1460

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Dr. Martens (@drmartensofficial) által megosztott bejegyzés

Nincs cipő, ami kinézetével hangosabban ordítaná, hogy „úgysem mered!“. Persze, hogy Kosként bátor vagy, imádod a necces helyzeteket, ahogy nem ritkán fordul elő az sem, hogy tilosban kötsz ki a barátaiddal. Ezzel a bakanccsal bármikor kitaposhatod az utad egy koncerten az első sorig, és ha valamit a fejedbe veszel, nincs semmi, ami megakadályozhatna, pláne ebben a cipőben, ami bárhol könnyedét utat tör neked. Szereted a „rosszfiús“ stílust, éppen ezért is illik hozzád ennyire ez a csizma. Könnyen lehet egyszerű ruhadarabokkal párosítani, így a hétköznapokban is kiváló viselet. Ha felveszed ezt a Dr. Martens csizmát, azonnal bekapcsol a szupererőd, és tényleg megállíthatatlan leszel, minden értelemben.

Bika – Birkenstock Arizona

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Birkenstock (@birkenstock) által megosztott bejegyzés

Nem könnyű lenyűgözni egy Bikát, ha lábbeliről van szó, éppen emiatt jellemző, hogy ha ez a csillagjegyed, neked van a leggondosabban kiválasztott cipőkollekciód a szekrényedben, hiszen nagyon nem mindegy, hogy mit húzol a lábadra. Elég magasan van a mércéd, így nem könnyű számodra a cipővásárlás. Az biztos, hogy egy Birkenstock Arizonával nem lősz mellé, hiszen a klasszikus, időtálló stílusa mellett magas minőséggel rendelkezik. Bikaként könnyen előfordulhat, hogy nincs ezer meg egy ruhával teletömve a szekrényed, mivel sokkal jobban szereted, ha kevesebb, de minőségi ruháid vannak. A kapszularuhatáradba tökéletesen passzol egy kényelmes, de minden alkalomra megfelelő Birkenstock. Sőt, ha nem csücsül egy az otthonodban, nem is vagyok benne biztos, hogy tényleg Bika vagy!

Ikrek – Adidas Superstar

Ikrekként az a személy vagy, aki rugalmas, változatos minden téren, legfőképp pedig mindig készen állsz arra, ha menni kell akár egy buliba, akár bármilyen programra a barátokkal. Ehhez pedig nincs tökéletesebb cipő, mint az Adidas Superstar, hiszen amellett, hogy ikonikus cipőről van szó, szuperkényelmes és bárhová felveheted, legyen az egy divatbemutató vagy kirándulás. Minden szetthez passzol, így sosem kell aggódnod a megjelenéseden sem. De amit Ikrekként legjobban szeretsz, hogy a cipőd minden tekintetet magára vonz, mégsem tolakodóan feltűnő. Ez az, amitől tökéletesen passzol hozzád egy Superstar, hiszen ha jobban belegondolunk, te is az vagy!

Rák – Yeezy Slide

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Namori / ナモリ (@namori3) által megosztott bejegyzés

Legyünk őszinték, ha Rák a csillagjegyed, akkor valószínűleg a legutálatosabb része a napodnak az, amikor fel kell húznod a cipődet, hogy elindulj otthonról, pláne, ha épp olyan időszakot élsz meg, amikor a szokásosnál is jobban utálsz kimozdulni az otthon kényelméből. De ne aggódj, hiszen emiatt a lehető legkényelmesebb cipő passzol hozzád, mégpedig egy Yeezy slide, amivel olyan lesz a séta, mintha csak felhőkön járnál. Klasszikus és kényelmes darab, amit bárhová felvehetsz zoknival vagy anélkül, és még gondolkodnod sem kell azon, hogy passzol-e a szettedhez. Sőt, lehet, hogy két párra van szükséged, egy otthoni, egy pedig utcai használatra, hatalmas megkönnyebbülés lesz nemcsak a lábaid, de a lelked számára is!

Oroszlán – Nike Air Jordan

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

216GRAILS, LLC (@216grails) által megosztott bejegyzés

Az asztrológiában az Oroszlánt a Nap, a legfényesebb bolygó uralja, éppen ezért egy színes Air Jordan passzol hozzád a leginkább, hiszen ez tökéletesen tükrözi nemcsak a személyiséged, de a kényelem iránti elköteleződésed is. A sneaker-kultúra valószínűleg nem is létezne, ha nem mutatták volna be ezt a darabot 1985-ben. Ha Air Jordant viselsz, azt üzened a világnak, hogy nem félsz megmutatni a személyiségedet akkor sem, ha ez valakinek nem tetszik. Jellemzően extrovertált és kicsit exhibicionista vagy, éppen ezért imádod, ha minden tekintet rád szegeződik vagy ha nem is rád, akkor legalább a cipődre. Legyen akármilyen színkombinációról szó, az biztos, hogy nincs cipő, ami ennél jobban passzolna a csillagjegyedhez.

Szűz – Superga Platform

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Superga (@superga_official) által megosztott bejegyzés

Ha divatról van szó, az extravagáns darabok helyett sokkal jobban preferálod az egyszerű, halvány színű és letisztult darab. De néha azért azt is szereted, ha az egyszerűségben van valami csavar, amitől máris kicsit egyedibbé válik az adott cipő. Nem igazán rajongsz a divatért és sokszor azt kívánod, bárcsak minden nap ugyanabba a ruhába járhatnál, hogy megkíméld magad az öltözködéssel járó stressztől. Számodra ez a Superga platform azért is tökéletes választás, mert ez az ikonikus márka nagy presztízsnek örvend, valamint tudja, hogy milyen cipőre van szükséged. A Platform darab amellett, hogy kényelmes és egyszerű vonalvezetéssel lett megtervezve, kapott egy kis magasított talpat, amivel kipipálta mind a kényelem, mind a divatosság rubrikáját. Sőt, ez a cipő olyan jól tartja a lábad, hogy attól sem kell félned, hogy köztéren egyszer csak megbotlasz valamiben és hatalmasat esel, mivel ebben a lépőben nem olyan könnyű elvesztened az egyensúlyt.

Mérleg – New Balance 574

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Fhain (@fhainkicks) által megosztott bejegyzés

Mérlegként tuti, hogy minden nap vagy ezer eseményen kell megjelenned, hiszen imádsz szociális életet élni, éppen ezért olyan cipőre van szükséged, ami mindenekelőtt kényelmes kialakítással rendelkezik. A Mérleg csillagjegyet a Vénusz uralja, ami a luxus és szeretet/szerelem bolygója. Naná, hogy nem egy olcsó cipő dukál neked, hanem egy elegáns, klasszikus és letisztult darab, amit a sztárok is előszeretettel hordanak egy könnyedebb napjukon. Ez a cipő rengeteg színkombinációval lett forgalomba hozva, így biztos, hogy megtalálod azt a típust, ami tökéletesen passzol a ruhatáradhoz is. Amellett, hogy egy rohangálós, teendőket elintézendő napodon szuper választás, bármilyen eseményre, akár egy galériába, moziba vagy buliba is ugyanúgy, gondolkodás nélkül felveheted.

Skorpió – Clarks Orianna Loafer

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Clarks Shoes (@clarksshoes) által megosztott bejegyzés

A legjobban olyan szavakkal lehetne jellemezni egy Skorpió stílusát, mint precíz, karizmatikus és klasszikus, egy kis „dark“ beütéssel. Biztos, hogy minden Skorpió szekrényében ott lapul egy hasonló cipő, hiszen ez az, ami legjobban passzol a mentalitásukhoz és stílusokhoz. Ha te is ebben a jegyben születtél, akkor tudod, hogy miről beszélek. Éles vonalvezetés, egyszerűnek tűnő, de mégis bonyolult kialakítás bőrből, ami nem épp a legrugalmasabb anyag. Ezzel a cipővel tuti, hogy mindenki egy kicsit elvontnak, komolynak és hűvösnek gondol majd, amivel eléred a célodat, hiszen szereted, ha ezt sugározhatod kifelé. 

Nyilas – Nike Air Force 1

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Nike Air Force 1 (@nike_airforceone) által megosztott bejegyzés

Az összes csillagjegy közül számodra a legfontosabb az utazás, és hogy minél több kalandban vehess részt. Az életre nem úgy tekintesz, mint a teendők folyamatos mókuskereke, sokkal szabadabb és spontánabb vagy. Szeretsz kísérletezni, felfedezni különböző kultúrákat, helyeket, legszívesebben meg sem állnál, csak folyamatosan új dolgokat keresnél. Ehhez a mentalitáshoz semmi sem illik jobban, mint a Nike Air Force 1 cipője. Minden helyzetben kiszolgál, hiszen akár mocsárban, akár sivatagban, akár egy erdőben sétálsz, az Air Force minősége miatt biztosan nem hagy cserben. Nagyon kényelmes, így tuti, hogy nem lesz egy vízhólyag sem a lábadon út közben, ahogy a sarkad sem horzsolódik fel a folyamatos használattól. Nem utolsó sorban pedig időtálló klasszikusról beszélünk, ami soha nem megy ki a divatból. 

Bak – Prada mokaszin

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Prada (@prada) által megosztott bejegyzés

Bakként nem is kérdés, hogy az öltözködéseddel szereted lenyűgözni a közönséged! Bármit is veszel fel, mindig előre gondosan kitalálod és szeretsz úgy tekinteni magadra, mint a saját ruhatárad kurátorára. Imádod a divatot és folyton figyelmemmel követed az aktuális trendeket, újdonságokat, így nem csoda, hogy mindig a környezeted előtt jársz egy lépéssel. Nyilvánvaló, hogy egy luxusmárka cipője illik hozzád, mégpedig a Prada örök klasszikus mokaszinje. Állásinterjúra, buliba, koncertre, lényegében bárhová felveheted és biztos, hogy te leszel a legjobban öltözött személy egy kilométeres látótávolságon belül. Nem a legkényelmesebb darab, de neked mindegy is, hiszen a mottód is az, hogy a szépségért (és divatért) meg kell szenvedni, nem?

Vízöntő – Converse Chuck Taylor All Stars

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Converse (@conversemagyarorszag) által megosztott bejegyzés

Persze, kicsit klisés, de ennek ellenére tényleg ez a Converse passzol a személyiségedhez a legjobban, legalábbis a csillagjegyed alapján. Szereted a retro dolgokat és a kényelmet, gyerekkorodban pedig tuti, hogy ezerféle mintás Converse-t halmoztál fel. Szereted a divatot, sokszor tudod, mi lesz a következő trend, amit mindenki előtt már hordasz, így gyakorlatilag állandóan divatot teremtesz azzal, hogy kilépsz az utcára. Sosem hazudtolod meg önmagad, nem viselsz olyan ruhadarabot, amit nem érzel száz százalékosan magadénak. A Converse azért is passzol hozzád, mert bármikor felveheted, kényelmes, és mégsem kell azon gondolkodnod, hogy mennyire illik a szettedhez. Ez a cipő a legjobb barátod lesz egy rohangálós napon is, amikor semmi kedved összehangolni a szettedet, hanem csak magadra kapnál valamit. 

Halak – Vans Classic Slip On

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

vans (@vans) által megosztott bejegyzés

Örök álmodozó vagy, aki inkább a fejében létezik, mint a külvilágban. Szeretsz csak úgy haladni az árral és nem túlgondolni a következő lépésedet. Nem vagy tervezgető típus, ezért nincs arra sem túl nagy igényed, hogy katonás sorban álljanak a cipőid és ruháid a szekrényben. Kicsit bohókás vagy, amihez nagyon jól passzol ez a slip on. Nem kell sokat pepecselned vele, csak felkapod, és már mehetsz is. Halakként szereted meglovagolni az élet nagy hullámait, nem véletlen, hogy ezt a cipőt deszkások inspirálták. Jó, mert kényelmes, és közben kicsit eltér az átlagostól, pont mint amilyen te is vagy. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!