2024.4.21 10:17
Olvasási idő 0:36
Szécsi Krisztián

Összeállt a Spice Girls Victoria Beckham születésnapjára, és ezt a boldog pillanatot maga David Beckham is felvette

ARCOK DAVID BECKHAM SPICE GIRLS VICTORIA BECKHAM

Az énekesnő 50 éves lett, s ezt egykori kolleganőivel szerette volna megünnepelni.

A Spice Girls egy estére „újra összeállt“ Victoria Beckham ötvenedik születésnapi bulijára, hogy ne csak magukat, de a meghívott vendégeket is szórakoztassák egy kicsit egy kis Spice Girls muzsikával, írja a Just Jared.

Az illusztris eseményt Mrs Beckham április 20-án tartotta az igen exluzívnak számító londoni Oswald's klubban, amely partira olyan világklasszis sztárok voltak hivatalosak, mint Tom Cruise, Jason Statham, Eva Longoria, Guy Ritchie, Salma Hayek, Gordon Ramsay, és hát nyilván a Spice Girls.

Eva LongoriaSalma HayekTom CruiseVictoria Beckham és David Beckham
Galéria megtekintése
(4)

A fűszeres lányok egy adott ponton felültek a nosztalgiavonatra, és énekelni kezdték Stop című slágerüket, melyre azonnal jöttek is a számhoz készült koreográfia mozdulatai is – ezt maga David Bekcham örökítette meg, aki Instagramján osztotta meg a boldog pillanatokat:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés

Reméljük, ez a születésnapi összeállás egy későbbi hivatalos comeback előszele. A Spice Girls utoljára 2019-ben turnézott, bár a lányok azt a koncertsorozatot Victoria Beckham nélkül csinálták végig. Ténylegesen utolsó közös fellépésük Londonban a 2012. évi nyári olimpiai játékok alatt volt látható.