2024.3.28 14:39
Olvasási idő 0:40
Krajnyák Petra

A mackó sztárja alakíthatja Bruce Springsteent a zenészről szóló életrajzi filmben

FILMEK + SOROZATOK ÉLETRAJZI FILM FILMEK JEREMY ALLEN WHITE ZENE

Jeremy Allen White kaphatja a főszerepet abban a zenés életrajzi filmben, ami Warren Zanes 2023-ban megjelent, "Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska" című könyvét viszi vászonra.

Egy Bruce Springsteenről szóló életrajzi film főszerepéről folytat tárgyalásokat Jeremy Allen White, A mackó című nagysikerű sorozat színésze, írja a Variety. A tervek szerint a film a zenész 1982-es, Nebraska című albumának születését mutatná be.

BEVERLY HILLS, KALIFORNIA - JANUÁR 07.: Jeremy Allen White, a legjobb férfi színészi alakítás díjának nyertese a "The Bear" című televíziós sorozatban - musical vagy vígjátékban - pózol a sajtószobában a 81. Golden Globe-díjátadón a kaliforniai Beverly Hillsben, a Beverly Hiltonban 2024. január 07-én.
Jeremy Allen White, a legjobb férfi színészi alakítás díjának nyertese. Forrás Amy Sussman/Getty Images

Bár még nem született végleges megállapodás, a lap az író-rendező pozíció várományosaként Scott Coopert említi. A Deliver Me From Nowhere címet viselő filmről többek között az A24 és a Netflix is tárgyalásokat folytat.

A film Warren Zanes 2023-ban megjelent, Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska című könyvét viszi majd vászonra, amely a hatodik Springsteen-album elkészítéséhez vezető utat követi nyomon. A Nebraska című lemez fontos mérföldkő a zenész életművében: a rajta szereplő dalokat Springsteen egy négysávos magnóval vette fel a New Jersey-i hálószobájában, alig pár évvel azelőtt, hogy az E Street Banddel kiadta volna a Born in the U.S.A. című dalt, majd albumot.

A Golden Globe-díjas Jeremy Allen White közben épp A mackó harmadik és negyedik évadát forgatja. A színész legújabb filmje, a Vaskarom a Refresher x Mozinet CinePOP filmvetítés-sorozatunkban is helyet kapott.