2024.3.24 10:47
Olvasási idő 0:40
Masszi-Rigó Csilla

Félmillió dollárra büntették Nicki Minaj-t és férjét

ARCOK NICKI MINAJ

Az eset még 2019-ben történt, miután egy frankfurti koncerten felment a színpadra egy rajongó.

Egy 2019-es verekedés miatt most félmillió dollárra, azaz majdnem 184 millió forintra bűntették Nicki Minaj-t és férjét, Kenneth Petty-t, amiért utóbbi hátulról vert meg egy munkatársa védelmére siető biztonsági őrt. 

Nicki Minajt és férjét félmillió dollárra bűntették
Nicki Minaj és Kenneth Petty 2020-ban Forrás Robert Kamau/GC Images

Az öt évvel ezelőtti eset Frankfurtban történt, amikor Nicki Minaj koncertjén felmászott egy rajongó a színpadra. A rapper annyira dühös lett, hogy a színpad előtt álló női biztonságiőrt kezdte el szidni sőt, telefonra is vette a szóbeli támadást. Ekkor lépett közbe egy férfi biztonsági őr, aki szerette volna megakadályozni, hogy a videó felkerüljön az internetre (ezzel tönkretéve kollégája munkáját), mire Minaj a férfi felé dobta cipőjét, Minaj férje pedig hátulról rátámadott a biztonsági emberre. 

A férfinak az ütés hatására eltörött az állkapcsa, és bár azonnal kórházba szállították, többszöri operáció ellenére sem jött még teljesen rendbe az arca. A férfi 21 ezer dollárt követelt a kórházi számlák, 700 ezer dollárt pedig a fizikai és lelki megpróbáltatások miatt, a bíró azonban végül 500 ezer dollárra csökkentette a büntetést. A botrányra Minaj és Patty azóta sem reagáltak, és a bírósági tárgyaláson sem jelentek meg.