2024.3.21 10:15
Olvasási idő 0:52
Szöllősi Anna

Sebestyén Balázs Siófokon áll lemezlovasnak

ARCOK BALATON LEMEZLOVAS RÁDIÓ SEBESTYÉN BALÁZS

Sebestyén Balázs DJ Oti néven próbálja ki magát lemezlovasként.

Sebestyén Balázs még februárban jelentette be, hogy két nappal a születésnapja után, július 20-án DJ Oti néven lép fel Siófokon. A műsorvezető bulijára látatlanban is sokan váltottak jegyet: szerdán kezdték el árusítani a belépőket, amiknek a 90 százaléka villámgyorsan el is fogyott.

„Ez tulajdonképpen viccnek indult 100 évvel ezelőtt, még egy régi rádióban kezdtem el a kilencvenes és kétezres évek nagy klubhimnuszait játszani, amiket én nagyon szeretek, meg nagyon sokat buliztunk rá, és kitaláltuk ezt a DJ Oti karaktert, akinek soha egyetlen fellépése nem volt, nem volt valódi személy. Egy alteregóm tulajdonképpen, és mindig, amikor leadtuk ezeket a dalokat a rádióban, akkor DJ Oti fellépésként aposztrofáltuk, hogy na, »Most a lemezjátszók mögött DJ Oti!«. Azóta mondogatják a hallgatók és mi is, hogy kéne egy bulit csinálni. Idén volt idő meg energia tető alá hozni“ – mondta a 24.hu-nak.

Kiemelt tartalom
Elkészült a Balaton válogatáslemeze, az Analog Balaton, Deva, Nóvé Soma és a Jazzbois is közreműködik rajta Elkészült a Balaton válogatáslemeze, az Analog Balaton, Deva, Nóvé Soma és a Jazzbois is közreműködik rajta 2023.8.2 12:54

Sebestyén Balázs azt is elárulta, milyen műfajú egyvelegre számíthatnak a résztvevők. Mint mondta, a setlistet a zenetévénél eltöltött időszaka inspirálta, ami egyfajta tisztelgés lesz a kilencvenes és kétezres évek diszkóslágerei előtt. A hatalmas érdeklődéssel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Ez nagyon nagy öröm. Számítottunk rá, de arra nem, hogy ilyen hamar elkelnek a jegyek. Azt gondoltuk, hogy májusra lesz telt ház, de arra, hogy egyetlen óra alatt ekkora őrület lesz, arra senki nem számított“ – mondta.