2024.3.21 8:59
Olvasási idő 0:50
Szöllősi Anna

Már készül a Sims filmadaptációja, amin Margot Robbie is dolgozik

FILMEK + SOROZATOK ADAPTÁCIÓ FILMEK MARGOT ROBBIE THE SIMS

A Sims-filmet a "Barbie-val" és a "Saltburnnel" taroló LuckyChap jegyzi. Rendezője és társ-forgatókönyvírója Kate Herron, míg egyik producere Margot Robbie lesz.

Már folynak a Sims nevű szimulációs videójáték filmadaptációjának munkálatai – írja a HypeBeast.

A filmet a Margot Robbie, Josey McNamara és Tom Ackerley vezette produkciós cég, a Barbie-val és a Saltburnnel taroló LuckyChap jegyzi a Vertigo Entertainmenttel közösen, rendezőként és forgatókönyvíróként pedig Kate Herron és Briony Redman neveit említik. Az eredeti játékok kiadója, az Electronic Arts szintén részt vesz a kreatív és produceri feladatokban.

Kate Herron a Loki rendezőjeként ismert, és a Sims-filmadaptációt is ő fogja rendezni, míg a forgatókönyvet Briony Redmannel közösen írja. Ők ketten korábban már dolgoztak a Doctor Who tévésorozaton, míg Herron a nagysikerű Marvel-sorozat mellett a Last of Us második évadának egyik epizódját is rendezte. Egyelőre nem tudni, mikor érkezhet a Sims-film, a produkció még a fejlesztés korai szakaszában áll.

A Sims minden idők egyik legnépszerűbb videójátéka, amiből több mint 200 millió példányt adtak el, mióta 2000-ben megjelent a piacon. Az Electronic Arts szimulációs játékában a karakterek életét irányíthatjuk, olyan területeket érintve, mint a családalapítás, a szerelmi és baráti kapcsolatok, a munka világa, és a legújabb részekben már belsőépítészeket megszégyenítő precizitással tervezhetjük meg a simek otthonát is. A simek egy kitalált halandzsanyelvet, a simlisht beszélik, aminek megalkotásakor a fejlesztőcsapat az ukrán, a francia, a latin, a finn, az angol, a fidzsi és a tagalog nyelvekből kölcsönöztek szavakat.