2024.3.14 16:12
Olvasási idő 0:37
Szöllősi Anna

A Cartier gyémántokkal kirakott karabinerórája elég extrás, de az életünket azért nem bíznánk rá

DESIGN DESIGN ÓRÁK

Ha létezik giccs az órák és ékszerek piacán, a Cartier karabineróraja tökéletesen, és még kicsit annál is jobban testesíti azt meg.

Az ékszereiről és óráiról híres Cartier szokásához híven idén is elhozta Cartier Libre nevű, új kollekcióját, aminek a Polymorph karabineróra az egyik legdíszesebb darabja. Az elmúlt években a márka mindent megtett annak érdekében, hogy a dobozon kívül gondolkodjon, az eredmény pedig idén is eléggé extravagánsra sikeredett – számolt be róla a HypeBeast.  

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Cartier Official (@cartier) által megosztott bejegyzés

Míg egy valódi karabiner a biztonságról, a gyors elérhetőségről és a súlytartó képességről szól, addig ez a drágakővel kirakott darab ennek a szöges, nagyon luxy ellentéte, amit sporthoz eszünkbe sem jutna használni: a háromszög alakú darab és az óra számlapja teljes egészében pavé gyémántokkal, míg a karabiner kifelé néző szélei baguette-csiszolású gyémántokkal vannak kirakva. Az óra tokját smaragdok, valamint zafírok keretezik, és mindkét oldalon nagyméretű ónix, krizopráz, türkiz, fekete spinell és lápisz lazuli drágakövek ülnek, amik molekulákra emlékeztetnek leginkább. 

Az órarész tökéletesen hozza egy hagyományos időmérő funkcionalitását, a karabinert pedig táskára vagy övre erősíthetjük.