2023.3.21., kedd

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Maier Péter
2022.12.12 12:48
Olvasási idő  0:51

Miért fél mindenki attól, hogy Frank Ocean visszavonul?

Nem újkeletű a rajongók félelme, a zenész hat éve nem adott ki albumot, most pedig egy interjú miatt újabb kétségbeesés lett úrrá.

Maier Péter
2022.12.12 12:48 Olvasási idő  0:51
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A Frank Ocean-rajongók kétségbe estek a Twitteren, záporoznak a bejegyzések, amelyek arról szólnak, hogy az énekes-dalszerző visszavonulhat a zenei pályától.

 

 

De honnan jön ez a figyelemreméltóan nagy kétségbeesés?

 

Frank Ocean a The Weeknek adott interjút, amely december 1-jén jelent meg. Ebben főként luxus ékszer -és kiegészítőmárkája, a Homer volt a téma, az utóbbi időben ugyanis leginkább ezzel van elfoglalva a zenész. Úgy fogalmaz, húsz évet az életéből zenéléssel töltött, 12 éves kora óta folyamatosan csak stúdiókban volt. „Úgy gondolom, az, amit a művészet és az üzleti élet egyik területén megtapasztaltam, az hasznos lehet a következő területen.“

 

Sokan ezt úgy értelmezik, hogy az ékszergyártásra egy következő fejezetként tekint az énekes, az előzőt – ami a zene volt – pedig lezárta. Valljuk be, elég kétségbeesett rajongónak kell lenni, hogy a visszavonulást értsük ez alatt, de Frank Ocean fanjai némileg fel vannak jogosítva az efféle félelmekre, hiszen a Channel Orange és a Blonde albumokkal berobbanó énekes-dalszerzőnél újra és újra felröppennek a pletykák, hogy elment már a kedve a zenekészítéstől. Legutóbb 2020-ban adott ki két dalt, és akkor is szó volt arról, hogy albummal készül, de végül nem lett belőle semmi. Állítólag azért, mert felbőszítette magát azon, hogy leakelték a készülő zenéit.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: papermag.com Thumbnail:  Jeff Kravitz/FilmMagic via Getty Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra