2024.3.4 12:12
Olvasási idő 0:59
Maier Péter

Letartóztatták Hailey Bieber nővérét, mert tampont vágott egy pultoshoz és nemi szerven rúgott egy kidobót

ARCOK BÁNTALMAZÁS HAILEY BIEBER SZÓRAKOZÁS

Alaia Baldwin Aronow-t könnyű testi sértéssel és birtokháborítással vádolják.

Egy georgiai kocsmai balhé miatt könnyű többek között testi sértéssel vádolják Alaia Baldwin Aronow-t, Hailey Bieber 31 éves nővérét, írta pénteken a People magazin.

A savannah-i rendőrség a lapnak elmondta, hogy a modell-influenszert őrizetbe vették, miután február 24-én egy Club Elan nevű bárban többekkel összetűzésbe keveredett. A rendőrségi jelentés szerint a biztonsági felvételek azt mutatták, hogy Aronow erőszakkal betört a szórakozóhely személyzeti mosdójába, mikor két kidobó és egy csapos közölte vele, hogy nem mehet oda be, a nyilvános mosdót kell használnia, mire a vendég agresszív lett.

Alaia Baldwin Aronow
Alaia Baldwin Aronow Forrás Chatham County Jail

Az egyik kidobó arról számolt be, hogy Justin Bieber sógornője megrángatta a haját, míg a másik azt állította, hogy miután medveölelésbe szorította a nőt, az úgy próbált meg kiszabadulni a fogásból, hogy nemi szerven rúgta őt.

A Club Elan egyik, a rendőrség által kihallgatott csaposának beszámolója szerint Aronow azt mondta neki, hogy ki kell mennie a mosdóba hányni és tampont cserélni, amire kapott is néhány percet. Ám amikor a pultos visszatért, a jelentés szerint Aronow hozzávágott egy tampont. A nőt ezt követően eltávolították a bárból.

Kiemelt tartalom
Tetszett a Squid Game? Mutatunk 13 hasonlóan lélekölő és zseniális dél-koreai sorozatot, amit bindzsizhetsz a második évadig Tetszett a Squid Game? Mutatunk 13 hasonlóan lélekölő és zseniális dél-koreai sorozatot, amit bindzsizhetsz a második évadig 2024.3.9 9:43

A rendőrség szerint ezután kaptak egy hívást Aronow-tól, aki azt állította, hogy erőszakkal távolították el a klubból. A rendőrségnek a nő tagadta, hogy tampont vágott volna a csaposhoz, de a jelentés szerint később elismerte, hogy ez mégis megtörtént. Amikor a kidobókkal folytatott összetűzéséről kérdezték, Aronow azt mondta, hogy önvédelemből cselekedett.

Aronow-t a rendőrség szerint testi sértéssel és birtokháborítással is megvádolták. Az egyelőre nem világos, hogy a nő tett-e beismerő vallomást, a People mostanáig nem tudta elérni a sajtósát.