2024.3.3 12:49
Olvasási idő 1:34
Krajnyák Petra

Rihanna több milliárd forintos órabérért tért vissza a színpadra egy háromnapos indiai eljegyzési bulin

ZENE INDIA KONCERT RIHANNA ZENE

Az örömapa Mukesh Ambani Ázsia leggazdagabb embere, lánya esküvőjére korábban Beyoncét hívta el fellépni.

Egy évvel a Super Bowlon adott rekorddöntő fellépése után Rihanna péntek este zártkörű koncertet adott Anant Ambani és Radhika Merchant esküvő előtti ünnepségén. Az örömapa, Mukesh Ambani a Reliance indiai konglomerátum vezetőjeként Ázsia leggazdagabb emberének számít, aki a Forbes szerint nagyjából 114 milliárd dolláros (41 452 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik. Tehát nem kellett mélyen a zsebébe nyúlnia, hogy kifizesse az énekesnő 8-9 millió dollárra (közel három milliárd forint) becsült gázsiját.

Rihanna egy fénylő, fluoreszkáló zöld, testhezálló ruhában, mezítláb lépett a színpadra, így tisztelegve az indiai kultúra előtt. Az Entertainment Tonightnak nyilatkozó résztvevő szerint körülbelül 40 perces fellépése alatt mindvégig mosolygott, egyedi energiája és aurája pedig elbűvölte a közönséget. A Diamonds című számot tűzijáték kíséretében adta elő.

Ugyanakkor számos kritika érte Rihannát a közösségi médiában: „erőtlen fellépése“ heves vitát és csalódást váltott ki a résztvevők és a rajongók körében egyaránt. Különösen annak fényében, hogy a hírek szerint kétszer annyit fizettek neki, mint Beyoncénak, aki néhány évvel ezelőtt Anant húga, Isha esküvőjén adott magánkoncertet. 

Rihannának kétszer annyit fizettek (8-9 millió dollárt), mint Beyoncénak azért, hogy Indiában lépjen fel. Egy zsíros csekkel és egy előnyös üzleti megállapodással ment haza a lagymatag fellépése után. Van valami ebben a nőben, amit érdemes felülbírálni

–  írta egy X-felhasználó.

Az alkalom, amely a világ figyelmét Indiára terelte, Mukesh Ambani indiai milliárdos legkisebb fiának háromnapos eljegyzési partija volt. A 28 éves Anant Ambani és a 29 éves Radhika Merchant pénteken 1200 vendéget látott vendégül a Gudzsarát államban található Jamnagarban. A partin egyébként Bill Gates, Mark Zuckerberg is részt vett több indiai milliárdos, számos krikettjátékos és bollywoodi filmsztár, például Shah Rukh Khan és Salman Khan mellett.


Magára az esküvőre csak júliusban kerül sor, de az ünnepségek de facto már szerdán elkezdődtek, amikor Anant és leendő menyasszonya közös vacsorát adott a helyi falusiaknak, amelyen 51 ezren vettek részt.