2024.2.20 10:45
Olvasási idő 0:38
Masszi-Rigó Csilla

Magyarországra jön Bryan Adams

ZENE KONCERT ZENE

A kanadai énekes ősszel lép fel az MVM Dome-ban.

Bryan Adams még idén Magyarországra érkezik, hogy október 14-én az MVM Dome-ban adjon nagyszabású koncertet, jelentette be kedd délelőtt a Live Nation Magyarország.

Budapestre jön Bryan Adams
Bryan Adams 2024. októberében Magyarországon koncertezik. Forrás Mike Lewis Photography/Redferns

A kanadai énekesnek eddig 17 stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi So Happy It Hurts címmel jött ki 2022-ben, ennek nyitó- és egyben címadó dalát Grammy-díjra is jelölték. Nem sokkal a sorlemez megjelenése után, szintén 2022-ben, érkeztek a Classic Pt. I és Pt. II című válogatásalbumok, amelyek Adams legnagyobb slágereinek újra felvett verzióit tartalmazzák.

Bryan Adams szerzeményeivel számos díjat és elismerést szerzett, köztük három Oscar-jelölést, öt Golden Globe-jelölést és egy Grammy-díjat. Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, több mint 80 millió lemezt adott el, hat kontinensen turnézott, és a világ több mint 40 országában vezette a slágerlistát.


Ahogy azt a hivatalos Facebook-esemény írja, a budapesti koncertre a hivatalos rajongói klub tagjai, valamint a regisztrált Live Nation-tagok február 21-én, szerdán délelőtt 10 órától élhetnek elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés február 22-én 10 órakor kezdődik a LiveNation és a FunCode oldalain.