2024.2.20 10:26
Olvasási idő 0:38

Növényeket nevelnél, de nem tudod, hogyan? – Az IKEA kertészkedős kollekciója kezdőknek és haladóknak is nagy segítség

DESIGN IKEA LAKBERENDEZÉS NÖVÉNY

Jön a tavasz, végre feléled a természet, megint lehet ültetni, gondozni, növényeket gyökereztetni. De hogy hogyan? Az IKEA új kollekciója, a Daksjus kezdő és haladó kertészeknek is segít.

Az IKEA új kollekciója a tapasztalt és a kezdő kertészekre is gondolt. A növényültetés időszakára összpontosító Daksjus termékek között megtalálhatók bel- és kültéri használatra alkalmas víztároló virágcserepek, függő virágtartók és virágállványok, valamint a növények gondozásához elengedhetetlen kiegészítők, mint például a patentos kertészalátét, ami segít elkerülni az ültetéssel járó rendetlenséget.

Megjelent az IKEA DAKSJUS kollekciója
Az IKEA DAKSJUS kollekciója meghozza a kedvet a kertészkedéshez. Forrás IKEA


A növényültetés időszakához közelítve az IKEA új, Daksjus nevű kollekciója azoknak nyújt segítséget, akik szeretnek kertészkedni. Remek tervezésű virágállványokat, cserepeket, kaspókat és kiegészítőket tartalmaz, csupa olyan terméket, ami egyszerűvé és élvezetessé teszi a növények elültetését és gondozását.

Akár tapasztalt, akár kezdő kertész vagy, a Daksjus kaspókkal, állványokkal és kiegészítőkkel könnyen csodás, növényekkel teli környezetet varázsolhatsz.

Az IKEA tervezőinek elsődleges célja a kertészkedés megkönnyítése volt, azonban arra is törekedtek, hogy a kollekció darabjai élvezetet vigyenek az ültetés folyamataiba és teret adjanak a kreativitásnak. 

Megjelent az IKEA DAKSJUS kollekciója
Forrás IKEA

„Reméljük, hogy ezek a vázák arra ösztönöznek, hogy új dolgokat ültess, és örömmel töltsön el, amikor a hajtásból növény sarjad” – mondta a kollekció két tervezője, Wiebke Braasch és Iina Vuorivirta.