2024.2.14 16:07
Olvasási idő 0:34
Szécsi Krisztián

Jake Gyllenhaal az interneten méltatja Post Malone színészi képességeit

FILMEK + SOROZATOK JAKE GYLLENHAAL POST MALONE

A színész a márciusban megjelenő, "Road House" című filmben dolgozott együtt az amerikai zenésszel.

Post Malone-t újra filmvásznon köszönhetjük, ezúttal Jake Gyllenhaal oldalán, aki a jelek szerint odáig van a közös munka után, nyilatkozatában egyenesen sokoldalú tehetségnek nevezte az énekest.

„Sokoldalú ember. Ha csak annyit mondok, hogy igazi öröm volt együtt dolgozni vele, az enyhe kifejezés“ – írta Instagram-oldalán Gyllenhaal, a Prime márciusban megjelenő, Road House című filmjének a főszereplője.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) által megosztott bejegyzés

A Road House (magyarul Országúti diszkó) az 1989-es, azonos című alkotás remake-je, ami egy volt UFC-bunyós történetét meséli el, aki sportkarrierje után kidobóemberként kap állást Florida Keysben, ám igen hamar kiderül, hogy a trópusi környezetben semmi sem az, aminek látszik. A nyolcvanas évek végi, eredeti film főszereplője Patrick Swayze volt.

Ahogy Jake Gyllenhaal, úgy Post Malone életében sem ez az első filmszerep: rajongói korábban láthatták már az Egy igazán dühös ember és a Spenser az igazság nyomában című filmekben, de kölcsönözte már hangját a Pókember: Irány a Pókverzum! egyik szereplőjének is.