2024.2.10 10:34
Olvasási idő 0:38
Szécsi Krisztián

Dylan Sprouse elárulta, hogyan is kellett visszaszereznie Palvin Barbit a menyasszonyrablás alatt

ARCOK CELEB DYLAN SPROUSE PALVIN BARBARA PÁRKAPCSOLAT

A pár 2023 júliusában házasodott össze Albertirsán.

Dylan Sprouse az ET-nek adott interjújában mesélt arról, amerikaiként hogyan is élte meg Palvin Barbival az esküvőt követő magyar lakodalmi ünnepséget.

„A magyar esküvők nagyon különböznek az amerikai esküvőtől - és én bizony azt mondom, sokkal szórakoztatóbbak. Nagyon játékorientáltak“ – magyarázta Sprouse, aki utána rátért a menyasszonyrablás hagyományára is.

„Egy bizonyos ponton például a menyasszonyt elrabolják a vőlegény barátai, nekem pedig, ahhoz hogy visszaszerezzem őt, egy sor játékos feladatot kellett teljesítenem. Például, beültettek egy székbe, és közben mögöttem a koszorúslányok mind felálltak egy sorba. Előttem a násznép sorakozott fel. A koszorúslányok között volt a menyasszonyom is. Táncolniuk kellett, a násznépnek pedig ezt kellett utánozniuk, amiből végül nekem rá kellett jönnöm, melyik is volt a menyasszonyom tánca“ – idézte vissza a pillanatot Dylan.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2023 júliusában házasodtak össze Albertirsán, amelyet követően a lagzit a közeli Harlekin Birtokon tartottak. A pár közösségi médiás felületeiken osztották meg az örömteli pillanatokat rajongóikkal. Egy kis érdekesség, hogy Barbi menyecskeruháját a magyar Mero divatmárka tervezte.