2024.2.7 15:06
Olvasási idő 0:30
Szécsi Krisztián

Szakállas és nem bináris modellje miatt hirdettek bojkottot egy világhírű fehérneműmárka termékei ellen

DIVAT AUSZTRÁLIA DIVAT FEHÉRNEMŰ LMBTQ

A Bonds minden évben megpróbál kedveskedni az LMBTQ-közösségnek, de az ausztrál vásárlóközönség ezúttal nem vette a lapot. A márka viszont nagyon határozottan lépett fel a sértő kommentekkel szemben.

Ausztráliában többen bojkottot hirdettek a Bonds fehérneműgyártó cég termékeivel szemben, miután a márka az egyik darabjához egy nem bináris személyt kért fel modellnek.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

BONDS (@bondsaus) által megosztott bejegyzés

A márka az inkluzivitás jegyében transznemű, homo-, bi- és pánszexuális embereket, illetve drag queeneket tett idei, Pride 2024 fantázianevű kollekciója reklámarcaivá.

Ám az egyik, Mikey nevű modell a maga 199 centijével, szakállával és dudorodó nemi szervével a jelek szerint erősen felzaklatta az ausztrál közönséget.

Retro Rib™ Seamless Tonal Deep V nevű darab, amit a modell a kifogásolt képeken visel, egy függőleges csíkozású, hátul mély, V alakú kivágású topból és egy alsó részből áll.

bondsbondsbondsbonds
Galéria megtekintése
(4)

A Bonds az Instagram-oldalán reagált a heves reakciókra, amelyben arra figyelmeztetett, hogy nem tolerálják a helytelennek vagy sértőnek vélt kommenteket, és minden esetben törlik az ilyen hangvételű üzeneteket az oldalról.