2024.2.2 9:26
Olvasási idő 0:32
Szöllősi Anna

Minden hónapban megajándékoznak egy budapesti szülinapost, a januári szerencsés egy görkoris bulin ünnepelt a Dürerben

TÁRSADALOM BUDAPEST DÜRER KERT GÖRKORI

Budapest a 150. születésnapja alkalmából minden hónapban megajándékozza egy lakóját. A januári születésnap házigazdája ismét Szabó Simon volt, aki egy görkoris buliban köszöntötte Danit, az ünnepeltet.

Dani Budapest egykori „éjszakai polgármestereként” születésnapjára egy olyan görkoris diszkót álmodott meg, ahol a barátai a DJ-k. Az ünnepelt már régóta vágyott egy felejthetetlen születésnapi partira, amit kivételesen nem neki kell megszerveznie, ráadásul korábban még sosem nyert semmit, így aztán egyszerre teljesült két kívánsága.

Görkoris szülinap a Dürerben.
Forrás Képszerkesztőség

Ez az alkalom azért is volt különleges, mert minden születésnapos hivatalos volt rá, aki tavaly, a főváros 150. évfordulóján jelentkezett a Budapest Brand Mit kívánsz, Budapest? című sorozatának kívánságteljesítésére. Sokan eljöttek a Dürer Kertbe ezen a januári estén, sőt, Albert, a márciusi ünnepelt is benézett, és görkorit húzott.

Görkoris szülinap a Dürerben.
Forrás Képszerkesztőség

A korcsolyákat és a táncbemutatót a Budapest Roller Disco csapata hozta, a zenét Kozmo D. és a Moonbase Patel Disco szolgáltatta, az esemény házigazdája pedig ezúttal is Szabó Simon volt, aki tortával és ajándékokkal kedveskedett Daninak. 


A Budapest 150 emlékév összes programja megtalálható a 150.budapest.hu oldalon.