2024.1.28 14:01
Olvasási idő 0:44
Szöllősi Anna

A slágerlisták élén egy 13 évvel ezelőtti Britney-dal, amit exének, Justin Timberlake-nek köszönhet

ZENE BRITNEY SPEARS JUSTIN TIMBERLAKE ZENE

Csütörtökön jelent meg Justin Timberlake "Selfish" című dala – érdekes módon volt barátnőjének, Britney Spearsnek is pont van egy "Selfish" című dala, ami népszerűbb, mint valaha.

Hat év után először adott ki számot Justin Timberlake, Selfish címen, a Britney-fanok pedig rá is pörögtek az énekesnő 2011-es, Femme Fatale albumának deluxe verzióján található – szintén Selfish című – bónuszdalra, hogy kenterben verjék Timberlake-et. 

Britney és Timberlake a kétezres évek elején jártak, és akkoriban felröppent hírek szerint kapcsolatuk végéhez az énekesnő viselkedése vezetett – emlékeztetett a 24.hu. Britney 2023-ban megjelent A bennem lévő nő című memoárjában arról ír, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem az ő, hanem exe hűtlensége vezetett a kapcsolat végéhez. Mint kiderült, Spears annak idején teherbe esett, de Timberlake ragaszkodott hozzá, hogy elvetessék a magzatot, majd később SMS-ben szakított az énekesnővel.

A legnagyobb Britney-fanok minden bizonnyal évek óta forralják a bosszút, és kapva kaptak az alkalmon, amikor megjelent Timberlake dala: annyiszor hallgatták meg Britney 2011-es trackét, hogy egy nap alatt több országban is feltornázták azt az iTunes top 40-es listájára, sőt Örményországban, Brazíliában, Kanadában, Chilében, Mexikóban, Namíbiában és az Egyesült Államokban egészen az első helyig jutott.

A rajongói akciózás ellenére egyébként Timberlake dala is jól szerepel a slágerlistákon, de péntek estére mindkét dalt felülmúlta a Facts című anti-woke sláger, amiben Tom MacDonald oldalán Ben Shapiro rappel.