2024.1.24 16:52
Olvasási idő 1:34
Masszi-Rigó Csilla

Travis Barker egy családon belüli erőszakos Madonna-pólóval verte ki a biztosítékot a TikTokon

ARCOK CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK MADONNA TRAVIS BARKER

A Blink-182 dobosa gyermekének pelenkáját dobálta kosárra egy videón, ezt azonban egy olyan felsőben tette, amely Madonna és Sean Penn egyébként is zűrös házasságának egyik legmeredekebb sztorijára utal.

Travis Barker egy ideje TikTok-sztár lett, legutóbbi videójával azonban nem aratott kitörő sikert, a felvételeken ugyanis egy olyan felsőt viselt, amelyet igazán könnyen félre lehet érteni.

A 48 éves dobos ujjatlan pólójának elején három megkötözött nőalak volt látható, felettük egy „Bonds of Matrimony“ (vagyis: „a házasság kötelei“) felirattal, a hátoldalon pedig egy informatív felirat díszelgett, amely azt hirdette: Sean Penn mintegy kilenc óra erejéig megkötözte Madonnát, száját pedig betömte.

@travisbarker

Your Dad can do anything Rocky 😉

♬ New Home - Frozen Silence

A felirat az énekesnő és a színész egykori házasságának botrányára utal. Sean Penn és Madonna 1985 és 1989 között voltak házasok, a popdíva először 1987-ben adta be a válókeresetet, majd visszavonta a papírokat, ezt követően viszont 1989-ben másodszor is beadta a válókeresetet. Mindkét alkalommal olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Penn fizikailag bántalmazta az énekesnőt, többek között órákon át egy székhez kötözve őt.

Madonna később tagadta, hogy egykori férje fizikai erőszakot alkalmazott volna vele szemben, ma már pedig úgy mesél a kapcsolatukról, hogy ugyan voltak heves viták és veszekedések az életükben, Penn azonban sosem bántotta őt.

„Bár a házasságunk alatt többször heves veszekedésünk is volt, Sean soha nem ütött meg, nem kötözött meg, fizikailag sem bántalmazott. Minden ezzel ellentétes állítás felháborító, rosszindulatú, meggondolatlan és hamis” – nyilatkozta 2015-ben, amikor Penn mellett tanúskodott az Empire című sorozat egyik alkotója, Lee Daniels ellen indított rágalmazási perben. (Penn 2015-ben 10 millió dolláros pert indított Daniels ellen, aki egy interjúban a színészre hivatkozott, amikor a Hollywoodban tapasztalható családon belüli erőszakról beszélt. A perben 2016 májusában egyeztek meg).

Travis Barker videója ezúttal nem aratott nagy sikert a követői körében, többek között ilyen hozzászólások érkeztek a videó alá: 

„Barátom, mi ez a póló?”

„Most akkor mindannyian úgy teszünk, mintha az a felirat nem is lenne rajta azon a pólón?”

„Beszélünk arról a pólóról? Akkor most romantizáljuk a családon belüli erőszakot?”

Az egyelőre még nem teljesen világos, hogy Barker csupán viccből vagy éppen figyelemfelhívás céljából, esetleg teljesen meggondolatlanul viselte a felsőt, az azonban tény, hogy bármiféle magyarázat nélkül igen félreérthető és kártékony lehet a ruhadarabon látható üzenet – akár megtörtént esetről van szó, akár egy nyolcvanas-kilencvenes évekből fennmaradt pletykáról.

Ha bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata vagy, hívd ingyenesen a NANE Segélyvonalat a +36 80 505 101-as telefonszámon, ha pedig jogi természetű kérdésed van, keresd bizalommal a PATENT Egyesület szintén ingyenes jogsegély-szolgálatát a +36 21 20 22 083-as számon.