2023.1.30., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Társadalom
Szécsi Krisztián
2022.12.6 14:17
Olvasási idő  1:10

Mi a közös egy vidéki meleg fiúban és egy fidelitasos lányban? – magyar fiatalokról szóló sorozat érkezik a 24.hu-ra

A nagysikerű Mivanaveled Show és a Mű vagy műtárgy után újabb online műsorral jelentkezik a Compact TV videós műhely, amit ezúttal a 24.hu-n követhetünk.

Szécsi Krisztián
2022.12.6 14:17 Olvasási idő  1:10
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Számos elképesztően sikeres produkció után, 2021 és 2022 év videós műhelye ezúttal sokkalta komolyabb vizekre evez Mielőtt végleg felnövünk című dokumentumfilm-sorozatával. A hét részből álló videósorozat hét látszólag rendkívül különböző magyar fiatalon keresztül mutatja be egy teljes generáció lelkületét, közös álmaikat, tragédiáikat, hogy milyen is az útkeresés egy modern világban, és miféle jövőre számíthatnak a nagybetűs élet küszöbén álló fiatal felnőttek Magyarországon 2022-ben.

 

 

A sorozat szereplői között többek között találunk:

  • csomagszállítóként dolgozó zenészt, aki esős tavaszi estéken azon mereng a Harminckettesek terén, hogy mi is marad utána a Földön,
  • felszolgálónak tanuló lányt, akit teljesen elbűvölt az influenszerek könnyű és csillogó élete,
  • egy dunántúli faluban nevelkedett meleg fiút, aki a középiskolát befejezve Franciaországban folytatta egyetemi tanulmányait,
  • egy fiatal lányt, aki a világjárványt követő bizonytalan időkben a Fidelitasban találta meg számára a biztonságos környezetet,
  • egy huszonéves kutyatrénert, akit generációkon átívelő családi traumák foglalkoztatnak,
  • egy sikeres startuppert, akinek semmije sincs, mégis milliókat utasít vissza,
  • és egy balett táncost, aki művészetéből kiábrándulva a villanyszerelésben találta meg számításait.

A sorozat két rendezője, Balogh Rita és Akar Péter majd egy éven át tartó fáradtságos munkának köszönhetően választotta ki 50 fiatal közül a mostani Mielőtt végleg felnövünk 7 főszereplőjét, a projekt megvalósításában pedig a Compact TV nyújtott segítő kezet, akik eddig is számtalanszor bizonyították már nyitottságukat a Z-generációsok felé.

 

„Azt látjuk, hogy a cégek és tartalomszolgáltatók is akadályokba ütköznek mikor a fiatalokat szeretnék megszólítani, hiszen gyakran csak a felszínt kapargatják. Ez a sorozat tűpontosan reagál azokra a sokszor negatív sztereotípiákra, amely az idősebb generációk fejében kialakult a fiatalokat illetően. Mi úgy látjuk, hogy egy nagyon érzékeny és cselekvésre kész korosztályról van szó, akik szívesen hallatják a hangjukat, ha sikerül őket megszólítani” – meséli Fränk Barbara, a Compact TV vezető producere.

 

A sorozat december 8-tól, a 24.hu-n lesz látható 7 héten keresztül.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Fotó: Compact TV/ 24.hu
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában társadalom
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra