2024.1.19 14:55
Olvasási idő 0:36
Krajnyák Petra

Madonna kétórás késéssel kezdte koncertjét, mire két rajongó beperelte, mert másnap korán kellett kelniük

ARCOK BÍRÓSÁGI ÜGY KONCERT MADONNA

A két férfi Madonna New York-i fellépése után szembesült az éjszakai tömegközlekedés nehézségeivel és a megnövekedett személyszállítási árakkal. Mivel másnap reggel dolgozniuk kellett, jogi útra terelték az ügyet.

Két férfi tisztességtelen és megtévesztő kereskedelmi tevékenységgel vádolja Madonnát, aki két órával később kezdte meg december 13-ra meghirdetett New York-i koncertjét, írja a Guardian.

A két rajongó azt állítja: az elhúzódó koncert megnehezítette az életüket, másnap reggel ugyanis korán kellett kelniük, hogy munkába menjenek. A vád nemcsak Madonnát, hanem a koncerthelyszín üzemeltetőit és a turnét szervező Live Nationt is érinti.

A brooklyni szövetségi bíróságon szerdán benyújtott kereset szerint Michael Fellows és Jonathan Hadden Madonna december 13-i koncertjére vettek jegyet, amely este fél 9 helyett fél 11-kor kezdődött el. A két férfi a koncert után, éjjel egykor szembesült a korlátozott tömegközlekedéssel, illetve a megnövekedett személyszállítási árakkal. Szerintük a csúszás negatívan befolyásolta képességüket, hogy ellássák családi kötelezettségeiket, vagyis hogy reggel időben fel tudjanak kelni.

Nem ez az első alkalom, hogy Madonnát késéért perelik. 2019-ben egy floridai rajongó szintén a későbbi kezdés miatt nyújtott be keresetet az énekesnő ellen, mert szerinte ezzel szerződésszegést követett el.

Madonna és lánya, Lourdes Leon a Celebration turnén
Madonna és lánya, Lourdes Leon a Celebration turnén Forrás Kevin Mazur/WireImage for Live Nation