2024.1.11 16:04
Olvasási idő 0:33
Krajnyák Petra

Sosem lehet elég korán elkezdeni a készülődést a Szigetre: már most létrehozhatod a saját virtuális fesztiváltérképedet

ZENE FESZTIVÁL SZIGET ZENE

A Sziget útvonaltervezője, a #FreeToBe egyedi, személyre szabott programajánlatokat tesz a kalandvágyó fesztiválozóknak.

Kicsit több mint 200 napot kell még várni a Sziget első napjáig, de a fesztiválhangulatot nem kell augusztus 7-ig magunkban tartanunk, a fesztivál honlapján ugyanis már megtervezhetjük személyre szabott, virtuális „útvonalunkat” a #FreeToBe program segítségével.

Sziget Fesztivál 2019 Forrás László Mudra http://www.mudralaszlo.hu - Rockstar Photographers / Sziget Fesztivál

Az eddig bejelentett nevek alapján várhatóan nem lesz mindig könnyű választani az idén augusztus 7. és 12. közé ütemezett fesztivál kínálatából. Ebben nyújthat némi segítséget a #FreeToBe útvonaltervező, amelynek segítségével a fesztiválozók megtervezhetik a saját ízlésükre szabott felfedezőútjukat.

„Legyünk akár koncertfüggők vagy partyarcok, kalandkeresők, selfie bajnokok, mindenevők, divatőrültek, cirkuszkedvelők, vagy a világ kultúráinak szerelmesei. A #FreeToBe egyedi javaslataival megkönnyíti a programtervezést. Ráadásul olyan eseményekre is felhívhatja a figyelmünket, mely felett talán elsiklana a tekintetünk“ – írják a szervezők a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Ha tehát segítségre szorulsz, tudd meg a Sziget oldalán, merre érdemes majd elindulnod a fesztivál területén, hogy 200 nap múlva már otthonosan mozoghass a forgatagban.