2024.1.3 8:17
Olvasási idő 1:04
Szécsi Krisztián

Selena Gomez búcsút mond a zenének: Úgy érzem, hogy már csak egy album van bennem

ZENE SELENA GOMEZ ZENE

Döntéséről az E! magazin podcastjában mesélt. Színészkarrierjére szeretne fókuszálni.

Az egykori Disney-sztár, Selena Gomez legutóbb az E! magazin Smartless című podcastjének vendége volt, s a január 8-án megjelenő epizód bizonyos részletei szomorú híreket tartogat azoknak, akik szívesen pörgették az énekesnő számait. Ugyanis Selena Gomez nagy valószínűséggel búcsút mond zenei karrierjének.

Forrás @selenagomez/ Instagram

Zenélni mindig nagyon jó érzés volt, turnézni pedig kifejezetten jó móka. De minél idősebb leszek, annál inkább úgy érzem, hogy szeretnék valami olyanba belekezdeni, amivel végleg megállapodhatok. Úgy érzem, hogy már csak egy album van bennem, később a színészetet választanám. Pihenni szeretnék, mert fáradt vagyok

idézi az énekesnő szavait az E!, hozzátéve, hogy a művésznő színészmunkássága mellett karitatív, jótékonysági szervezeteit szeretné tovább erősíteni.

Bár sokakat hidegzuhanyként érhetnek Selena szavai, tulajdonképpen egész zenei karrierje alatt többször nyilvánvalóvá tette, hogy számára a dalszerzés csupán egy könnyed kikapcsolódás.

„Inkább színésznőként gondolok magamra. Zenélni csak azért zenélek, mert szeretem. Tényleg imádok zenét csinálni. Imádom inspirálni az embereket. Szeretek nagyszerű dalokat készíteni, amelyek egyszerűen csak nagyon szórakoztatóak. De ez igazából csak ennyi számomra“ – nyilatkozta Gomez még 2011-ben, nagyban a Varázslók a Waverly helyből korszaka alatt.

Sokan, Selenával egyetemben, valóban „csak“ színésznőként tekintenek rá, pedig Miss Gomeznek igazán impozáns zenei karrierje is van. Kezdeti formációjában, a Selena Gomez & the Scene-nel összesen három lemeze (Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010), When the Sun Goes Down (2011)), szólóban pedig szintúgy három stúdióalbumja (Stars Dance (2013), Revival (2015), Rare (2020)) jelent meg. A mexikói származású énekesnő 2021-ben adta ki első spanyol nyelvű anyagát, egy EP-t Revelación címmel, amit a kritikusok rendkívül pozitívan fogadtak megjelenésekor. Továbbá hét dala is már egy milliárd hallgatottság felett van Spotify-on, YouTube-on több videója is már megközelíti ezt az álomhatárt.