2023.12.5 18:23
Olvasási idő 0:36
Kovács M. Dávid

Jövő héttől már a saját kanapédon nézheted a Barbie-filmet

FILMEK + SOROZATOK BARBIE GRETA GERWIG HBO MARGOT ROBBIE

December 15-én debütál Greta Gerwig Barbie-filmje az HBO Maxon.

A következő hét végétől végre otthon is megnézhetjük az év egyik legjobban várt és egyben legnagyobb bevételt hozó filmjét, Greta Gerwig Barbie című rendezését.

Margot Robbie a Barbie-ban
Margot Robbie a Barbie-ban Forrás Warner Bros.

Az HBO közlése szerint a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével forgott film december 15-től (jövő péntektől) lesz elérhető az HBO Maxon, december 17-től (jövő vasárnaptól) pedig az HBO csatornáin is vetítik.

Az, hogy a Barbie-film hamarosan a streamingplatformon landol, már biztos volt, csupán annyi maradt kérdés, hogy mikor kerül majd fel oda – az HBO felületein egy ideje már a „hamarosan“ felirat volt látható a film címe alatt.

Variety hétfői híre nyomán a Refresher az HBO hazai képviseleténél érdeklődött, hogy a december 15-i dátum a magyar nézőkre is érvényes lesz-e. A választ akkor megkerülték, türelmet kértek, továbbá a Facebook-oldaluk rendszeres frissítését.

Pár napon belül bejelentjük a premier pontos dátumát

– írták nekünk kedd délelőtt, majd néhány órával később a magyar nyelvű csatornákon is bejelentették a december 15-i premiert.

Kiemelt tartalom
11 érdekesség a Barbie-filmből, amit lehet, észre sem vettél mozizás közben 11 érdekesség a Barbie-filmből, amit lehet, észre sem vettél mozizás közben 2023.8.8 17:20