2023.12.4 15:41
Olvasási idő 0:41
Maier Péter

A 85 éves Jane Fonda azt mondta, nem szereti az öreg bőrt, ezért senkivel nem randizna 20 éves kor felett

ARCOK JANE FONDA RANDIZÁS

Meglepő kijelentést tett a színésznő, amire azonnal felkapta a fejét az internet.

Szokatlan gondolatokat fogalmazott meg szerelmi preferenciáiról Jane Fonda kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő.

A 85 éves világsztár Heather McMahan humorista podcastjában, az Absolutely Not című műsorban mondta el, hogy nem randizna senkivel, aki húsz évnél idősebb. „Szégyellem ezt kimondani, de ha lenne egy szeretőm, akkor annak 20 évesnek kellene lennie“ – fogalmazott Fonda.

A kérdésre, hogy miért pont 20 a varázsszám, a következő volt a magyarázata:

Mert nem szeretem az öreg bőrt

A kijelentésére hatalmas kacaj volt a reakció McMahanék részéről, de a színésznő nem nevetett, csak hozzátette: „Nem szeretem.“

Jane Fonda 2023. november 4-én a LACMA Art+Film gálán Forrás Michael Kovac/Getty Images for LACMA

A három – húsz évnél idősebb férfiakkal kötött – házasságot megélt Jane Fonda mindig nagyon nyíltan beszélt a magánéletéről. 2018-ban azt nyilatkozta, nem tervez randizni, 2021-ben pedig azt fejtegette, mennyire nem vágyik romantikus kapcsolatra. Visszatérő elem nála a párkapcsolatokkal kapcsolatos társadalmi normák megkérdőjelezése, nagy szószólója annak, hogy romantikus kötődések nélkül is lehet boldog életet élni.

Kiemelt tartalom
Erre figyelj oda az első randin: 7+1 tipp, hogy gördülékenyen menjen az ismerkedés  Erre figyelj oda az első randin: 7+1 tipp, hogy gördülékenyen menjen az ismerkedés 2024.4.6 10:14

Jane Fonda az „öreg bőrrel“ kapcsolatos kijelentéséért persze kap hideget-meleget az interneten. Volt, aki egyetértett vele, illetve volt, aki inkább szépen kérte, hogy ne canceleljék a színésznőt, hiszen egyértelmű, hogy csak viccelt.