2023.11.30 11:05
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Megint Sidney Sweeney arcával ad el szexi munkaruha-kollekciót a Ford és a Dickies

DIVAT DICKIES FORD SYDNEY SWEENEY

A színésznő nagy rajongója az autóknak, idén pedig már másodszorra kérte őt fel a Ford és a Dickies, hogy legyen ő a közös kollaborációjuk arca.

Sydney Sweeney nagy rajongója az autóknak, az Eufória 26 éves színésze azonban nemcsak laikus csodáló, hanem ő maga is szívesen javít vagy szerel össze négykerekű járműveket, amiről külön TikTok-csatornán számol be a követőinek.

Sweeney egyik kedvence az Amerikában igazi ikonnak számító 1969-es Ford Bronco, így nem meglepő, hogy a Ford, valamint a munkaruháiról ismert Dickies őt kérte fel az év elején megjelent közös ruhakollekciójuk arcának. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) által megosztott bejegyzés

A kollaboráció annyira sikeres lett, hogy az év második felében a két márka újra együttműködik a színésznővel, és egy öt darabból álló kollekciót dob piacra, melyet saját 1965-ös Munstangja, valamint a Ford híres "Brittany Blue" színe ihletett. A kék színárnyalat – és a Syd's Garage logója – a kapszulakollekció minden darabjában megjelenik, mely egy khaki színű versenydzsekit, egy bordázott overallt, egy kivágott pólót, egy kordbársony sapkát és egy kulcstartót foglal magában.

Kiemelt tartalom
Most akkor férjhez fog menni Sydney Sweeney vagy nem? – Csak mert a jegygyűrűjét nem vitte magával a Met-gálára Most akkor férjhez fog menni Sydney Sweeney vagy nem? – Csak mert a jegygyűrűjét nem vitte magával a Met-gálára 2023.5.2 10:02

A női autószerelőket támogatva Sweeney egy kizárólag nőkből álló csapatot tett a kollekció lookbookjának főszereplőivé, amely egy lépésről lépésre útmutatót is tartalmaz a jármű karbantartási feladataihoz, beleértve az akkumulátor cseréjét és a gumiabroncsnyomás ellenőrzését is.