2023.11.24 14:10
Olvasási idő 0:48
Krajnyák Petra

Most akkor mi a helyzet Machine Gun Kelly névváltoztatásával?

ZENE MACHINE GUN KELLY ZENE

Nemrég lábra kelt a pletyka, hogy Machine Gun Kelly nevet változtat, de egyelőre nincs biztos jele annak, hogy a szóbeszédnek bármilyen valóságalapja is lenne. Sőt, már egy határozott cáfolat is született az ügyben.

Machine Gun Kelly névváltoztatásáról a november elején megrendezett GQ Men of the Year parti után röppentek fel az első pletykák. A zenész a vörös szőnyegen finoman megkérte a fotósokat, hogy Machine Gun helyett inkább csak Machine-nek szólítsák.

A találgatások hátterében egy korábbi koncert állhat, amin a Netflixről ismert Chad és JT megmenti a világot sorozat két humorheroldja, Chad és JT egy táblával kérte a zenészt, hogy hagyja el a nevéből a fegyveres utalást. A színpadon álló MGK a fellépésen ki is szúrta a feliratot, majd reagált is rá. „Nem értem, mit akar ez jelenteni“ – mondta.

@chadandjt Machine Gun Kelly has officially changed his name to Machine. Do you guys think our sign worked? Full video on youtube directed by Reggie Henke #machinegunkelly#mgk#chadandjt♬ original sound - Chad and JT

Bár a zenész – aki idén nyáron Budapesten is koncertezett – nem ígérte meg, hogy eleget tesz a kérésnek, egy friss Instagram-poszt alatt a "machine" aláírást  használta. A posztot sokan hivatalos névváltoztatásként értelmezték, noha Machine Gun Kelly egyelőre egyik platformon sem változtatta meg a nevét. 

Kiemelt tartalom
Record Store Day: exkluzív magyar kiadványokkal, akciókkal és DJ-kkel jön szombaton a lemezgyűjtők és a zeneőrültek ünnepe Record Store Day: exkluzív magyar kiadványokkal, akciókkal és DJ-kkel jön szombaton a lemezgyűjtők és a zeneőrültek ünnepe 2024.4.18 10:37

Sőt, az Entertainment Weekly már kedden arról cikkezett, hogy értesülése szerint (konkrét forrást nem neveztek meg) nem lesz semmilyen névváltoztatás, Machine Gun Kelly továbbra is Machine Gun Kelly marad.