2023.11.24 14:10
Olvasási idő 0:48
Krajnyák Petra

Most akkor mi a helyzet Machine Gun Kelly névváltoztatásával?

ZENE MACHINE GUN KELLY ZENE

Nemrég lábra kelt a pletyka, hogy Machine Gun Kelly nevet változtat, de egyelőre nincs biztos jele annak, hogy a szóbeszédnek bármilyen valóságalapja is lenne. Sőt, már egy határozott cáfolat is született az ügyben.

Machine Gun Kelly névváltoztatásáról a november elején megrendezett GQ Men of the Year parti után röppentek fel az első pletykák. A zenész a vörös szőnyegen finoman megkérte a fotósokat, hogy Machine Gun helyett inkább csak Machine-nek szólítsák.

A találgatások hátterében egy korábbi koncert állhat, amin a Netflixről ismert Chad és JT megmenti a világot sorozat két humorheroldja, Chad és JT egy táblával kérte a zenészt, hogy hagyja el a nevéből a fegyveres utalást. A színpadon álló MGK a fellépésen ki is szúrta a feliratot, majd reagált is rá. „Nem értem, mit akar ez jelenteni“ – mondta.

@chadandjt Machine Gun Kelly has officially changed his name to Machine. Do you guys think our sign worked? Full video on youtube directed by Reggie Henke #machinegunkelly#mgk#chadandjt♬ original sound - Chad and JT

Bár a zenész – aki idén nyáron Budapesten is koncertezett – nem ígérte meg, hogy eleget tesz a kérésnek, egy friss Instagram-poszt alatt a "machine" aláírást  használta. A posztot sokan hivatalos névváltoztatásként értelmezték, noha Machine Gun Kelly egyelőre egyik platformon sem változtatta meg a nevét. 

Kiemelt tartalom
Charli XCX, a Tumblr egykori dívája, aki shrekzöldre pingálta a popkultúrát és a divatot is Charli XCX, a Tumblr egykori dívája, aki shrekzöldre pingálta a popkultúrát és a divatot is 3 nappal ezelőtt

Sőt, az Entertainment Weekly már kedden arról cikkezett, hogy értesülése szerint (konkrét forrást nem neveztek meg) nem lesz semmilyen névváltoztatás, Machine Gun Kelly továbbra is Machine Gun Kelly marad.