2023.11.17 11:21
Olvasási idő 0:50
Krajnyák Petra

Mariah Carey mostantól Barbie babaként is árasztja a karácsonyi áhítatot

DESIGN BARBIE DESIGN JÁTÉK KARÁCSONY MARIAH CAREY POPKULTÚRA

Az "All I Want for Christmas is You" énekesnőjének ünnepi hangulatát műanyagba öntötte a Mattel.

A Grammy-díjas énekesnőt is műanyagba öntötte a Barbie-t gyártó és forgalmazó Mattel. A karácsony popkulturális hírnöke már nem csak a slágerlistákon árasztja az ünnepi hangulatot, hanem Barbie babaként is, mely impozáns estélyi ruháját az All I Want for Christmas is You 2020-as videóklipje ihletett.

A karácsony királynője, aki szokásához híven már november elsején berobbantotta a közösségi oldalain az ünnepi időszakot, megtiszteltetésnek nevezte, hogy Cher, Beyoncé és Tina Turner mellett ő is csatlakozhatott a róluk mintázott Barbie babával büszkélkedő énekesnők sorához. A 29 centiméteres Mariah Carey-babát 75 dollárért, azaz mintegy 26 ezer forintért lehet majd péntektől beszerezni.

baribe, mariah carey, karácsonybaribe, mariah carey, karácsonybaribe, mariah carey, karácsonybaribe, mariah carey, karácsony
Galéria megtekintése
(4)

A People magazinnak adott exkluzív interjúban az énekesnő rámutatott, hogy a Mattel kissé szemérmesebbre szabta a mélyen dekoltált csillogó, piros ruha miniatűrjét. Azt is elárulta, hogy a gyártó megajándékozta egy Superstar Barbie-val, melyre mindig is vágyott gyerekként. Továbbá arról is mesélt, hogy maga is közreműködött a baba megtervezésében.

Volt néhány megjegyzésem, valóban. A hajról és hasonló dolgokról. De amint megláttam a babámat, azt gondoltam: „Ó, istenem, ez annyira aranyos“. Mivel arról a karácsonyi ruháról modellezték, amelyet a második All I Want for Christmas Is You videoklipben viselek, amit Joseph Kahn rendezett.

A játékóriás már több mint egymilliárd Barbie-babát adott el, és Mariah Carey pedig minden idők legsikeresebb karácsonyi slágere mostanra meghaladta az egymilliárd streamelést a Spotify-on.