2023.11.14 9:51
Olvasási idő 0:46
Masszi-Rigó Csilla

A Simpson család alkotója szerint marad a fojtogatós szeretet, Homer a jövőben sem kíméli Bartot

FILMEK + SOROZATOK A SIMPSON CSALÁD SIMPSON CSALÁD SOROZATOK

Nemrég még úgy tűnt, hogy Homer Simpson felhagy régi szokásával, a műsor készítői azonban mégsem szeretnék megfosztani őt különleges szeretetnyelvétől. James L. Brooks legalábbis úgy fogalmazott, hogy eszük ágában sincs bármin is változtatni.

Homer Simpson befejezte fia fojtogatását, legalábbis erre utalt minden jel A Simpson család egyik korábbi, októberben sugárzott epizódjában. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a világ leghosszabb ideje futó animációs sorozatának családfője úgy nyilatkozott új szomszédjának, már nem fojtogatja fiát, mert változnak az idők, most viszont maga a sorozat társszerzője, James L. Brooks tett pontot a történet végére. 

„Egy pillanatig se higgyétek, hogy bármit is változtatnánk! (...) Semmi sem szelídül meg. Semmi, semmi, semmi, semmi... Továbbra is fojtogatni fogják [Bartot] – ha ezt a szörnyű kifejezést akarod használni rá. Az apja továbbra is az ő sajátos, különleges módján fogja őt szeretni” – fogalmazott James L. Brooks a sorozat visszatérő poénjával kapcsolatban a People magazinnak adott nyilatkozatában.

A Simpson család alkotói a hírekre reagálva még egy skiccet is megosztottak az X-en, amelyen Homer éppen az imént említett, sajátos módján szereti Bartot, aki egy okostelefont tart a kezében, a képernyőn pedig egy felirat látható: „Simpson család: Nincs több fojtogatás”. A poszt szövegében leírtak szerint Homernak éppen azért nem volt ideje reagálni a múlt héten felröppent hírekre, mert éppen Bartot fojtogatta.