A cikk a Sirowa Hungary megbízásából készült.
2023.11.16 17:16
Olvasási idő 1:43
Szécsi Krisztián

Képzeld, van megoldás a szétroncsolt szőke hajra – Játssz a Refresherrel, és told fullon a barbiecore-t!

ÉLETMÓD HAJÁPOLÁS JOHN FRIEDA SZÉPSÉGÁPOLÁS SZŐKE HAJ

Ha mindig is gondot jelentett a számodra az egészséges szőke hajszín karbantartása, akkor ez a cikk neked szól.

Társadalmunk sokszor még mindig úgy vélekedik, ha egyik pillanatról a másikra szőke leszel, akkor vagy posztszeparációs traumákban vekengsz (magyarán kidobott a pasid), vagy éppen valami szörnyűséges szociopata hisztit tervezgetsz magadban. Olyan opció nincs, hogy te egyébként mindig is a napcsókolta Taylor Swift-életérzésre vágytál, vagy csak simán felülnél az idei barbiecore trendre, hogy picit olyan légy, mint Margot Robbie. A szőke hajszín egy állásfoglalás – de hogy mié, azt inkább döntsük el magunk.

Ám az vitathatatlan, hogy aranybúza fürtjeinket – legyen festett vagy természetes – gyakran igen macerás karbantartani. Pont egy barátnőm mesélte nemrégiben, akinek veleszületett kiváltsága a Disney-hercegnőket megszégyenítő dús szőke hajzuhatag, hogy a nyarat előkészítve teljes szerkezet-újjáépítő kezeléseken esett át. Az erős napfény, a tenger, a levegőben szálló por, valamint a globális felmelegedésnek köszönhetően napi 35 °C-os átlaghőmérséklet a nap végére még így is egy csapzott kis pulit csinált belőle, teljesen mindegy hány igen drága kúrán esett át. Ám ami a legjobban zavarta, hogy a környezeti viszontagságok miatt hajának árnyalata egyszerűen egészségtelennek tűnt. A John Frieda legújabb termékcsaládja most pont erre a problémára nyújt orvosságot.

Forrás John Frieda

A John Frieda – mely már több mint három évtizede ott van a legmenőbb szalonok polcain – a Sheer Blonde termékeivel a szőkéknek kedvez. A Go Blonder és Violet Crush hajápolóik a szőke hajszín bármely árnyalatával kompatibilisek, így a természetes szöszik mellett remek választás lehet azoknak is, akiknek festett, melírozott vagy szőkített a haja. 

Kiemelt tartalom
Korpás fejbőr, gyenge, vékonyszálú haj? – Van, ami egyszerre képes megoldani a leggyakoribb hajbajokat Korpás fejbőr, gyenge, vékonyszálú haj? – Van, ami egyszerre képes megoldani a leggyakoribb hajbajokat 2024.3.22 14:30

A Go Blonder Világosító Sampon és Balzsam natural lightening komplexszel finoman világosítja a hajat, így egész évben élvezhetjük a napcsókolta szín érzését. A sampon citrom- és kamillakivonatot tartalmaz, ammónia- és peroxidmentes formulát alkalmaz. A kondícionáló használatával a haj fényes és puha tapintású, hidratált lesz. És a legjobb, hogy évszaktól függetlenül, bármikor használható, nem szárítja ki a hajat.

A John Frieda világosító sampon egészen finoman világosítja a hajat, így a Barbie-hatás garantált. Forrás John Frieda
A kondicionálónak használatával a haj fényes és puha tapintású lesz. Forrás John Frieda

Ezzel szemben a Violet Crush Sampon és Balzsam a merészebb, platinadomina-hatás elérésében segít. Használatával megválhatunk hajunk sárgaréz tónusaitól a hűvösebb, világosabb szőke hajért. Az ibolya és kék pigmentekben gazdag formula még a legmakacsabb rezes és narancssárga árnyalatokat is azonnal hűvösebb, világosabb szőkévé alakítja. Az eredmény már egyszeri alkalom után is azonnal látható. A kondícionáló itt is jótékony hatásait fejti ki: semlegesíti a haj sárga tónusát, miközben hidratálja is azt, a selymes tapintás pedig garantált.

A Violet Crush segít egységesíteni hajszíned. Használatával egy sokkal intenzívebb, világosszőke hajat érhetünk el. Forrás John Frieda
A balzsam ebben az esetben is garantálja a selyemtapintású fürtöket. Forrás John Frieda

A termékeket megtaláljátok a legnagyobb magyar drogériákban. De tudjátok, mi a legkirályabb? Az, hogy ha most velünk játszol, nem kell elbandukolnod a legközelebbi Rossmannig vagy DM-ig. Figyeljétek az Instagram-oldalunkat, ahol most akár ti is megnyerhetitek a 10 darab John Frieda-ajándékcsomag egyikét! Aztán rokkoljátok azokat a szőke fürtöket!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!