2023.11.6 10:48
Olvasási idő 0:40
Maier Péter

Sose lesz vége: jön a Barbenheimer-film, amiben egy tudós baba atombombával áll bosszút a gyerekeken

FILMEK + SOROZATOK BARBIE BARBIE FILM OPPENHEIMER

Charles Band filmje egy alacsony költségvetésű alkotás lesz, amely egy tudós baba, dr. Bambi J. Barbenheimer történetét meséli el.

Még nem vagyunk túl a Barbenheimeren: az év legnagyobb és egyben legzavarbaejtőbb popkulturális konvergálása, Greta Gerwig Barbiejának és Christopher Nolan Oppenheimerének összeérése odáig fajult, hogy megihlette Charles Band B filmes rendezőt, aki úgy döntött, elkészíti a kis költségvetésű Barbenheimer című alkotást.

A Hollywood Reporter szerint a film költségvetése alig egymillió dollár lesz, a forgatás pedig jövőre kezdődik. A Barbenheimer dr. Bambi J Barbenheimer tudós baba történetét meséli el, aki elhagyja Dolltopia tökéletes világát, valamint barátját, Twink Dollmant, és a való világba lép, ahol felfedezi, hogy a babákkal embertelenül bánnak a gyerekek. Amikor személyesen látja a brutalitást, minden dühét a munkájába forgatja bele, és elhatározza, hogy atombombát épít, hogy végleg eltüntesse őket a Föld felszínéről.

„Akkora hülyeség“ – mondta Band. „De azt látom, hogy minden más film sötét és nyomasztó, és istenem, szükségünk van egy kis humorra 2024-ben.“ A jelentés hozzáteszi, hogy Adam Felber, Band életrajzírója volt az, aki kitalálta a Barbenheimert. „Felhívott, és azt mondta: »Meg kéne csinálnunk a Barbenheimer-filmet. Világszerte mindenki eljátszott a gondolattal, mi tényleg megcsinálhatnánk«“.

Várjuk?