2022.11.28 17:48
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Jack Harlow lábán adják el nekünk jó pénzért a New Balance új cipőit

DIVAT CIPŐK JACK HARLOW

Két új színnel egészült ki a New Balance 9060 kollekciója, a két most debütáló lábbeli pedig láthatóan jól fogja bírni az enyhe telet. Már, ha enyhe telünk lesz!

A New Balance zömök és vaskos 9060-as modellje az év elején debütált, az elmúlt időszakban pedig számos változatát láthattuk már a boltokban és a márka hivatalos kampányaiban. A 9060 most két új, mondhatni téli színben jelenik meg, december elején érkezik ugyanis (az amerikai piacra, de reméljük hozzánk is) a szolid, törtfehér „Ivory Cream” és a sötétebb „Truffle” surranó. 

New Balance Forrás New Balance

Az amerikai sportmárka tavasszal szerződtette le kampányarcának a jelenleg 3 Grammy-díjra jelölt Jack Harlow amerikai rappert, akit állítása szerint már a középiskolában is a New Balance-os srácnak hívtak a barátai.

New BalanceNew BalanceNew Balance
Galéria megtekintése
(3)

Az Ivory Cream fantázianévre keresztelt sneaker a törtfehér, ekrü és világos bőr színek mellett a világosszürkével és a kékkel játszik. A sűrű hálóalap mellett a rétegesen épülnek egymásra az egymástól minimálisan eltérő texturájú bőrbetétek, az N logó mellett pedig az ABZORB talprészen is fellelhetjük a kékes-szürkés mintázatokat. 

New Balance Forrás New Balance

A „Truffle” színváltozat hasonló konstrukció alapján épül fel, a tengerészkék színű hálós alátéteket, bordó velúr felsőrészek és "Rich Earth" bőrdíszítés egészíti ki. Mindkét modellnek rétegzett talpa van, amely nem csak a kényelmet biztosítja, de a nedves, esős (vagy havas, ha van egy kis szerencsénk) időben védi a cipőt a beázástól. A két új modell december 3-án jelenik meg a hivatalos webshopokon, eredeti ára pedig nagyjából 150 dollár lesz. 

(via Hypebeast)