2023.10.26 10:38
Olvasási idő 0:54
Maier Péter

Meglopták a Johnny Depp filmjében szereplő francia színésznőt Budapesten

ARCOK BUDAPEST BŰNÜGY JOHNNY DEPP LOPÁS

Antonia Desplat VI. kerületi otthonából 4,6 millió forint értékben loptak el ékszereket, bankkártyákat és okmányokat. A 22 éves tettest már másnap elfogták.

Ellopták Antonia Desplat francia színésznő vagyontárgyait VI. kerületi otthonából, értesült a Blikk. A színésznőtől – aki a Johnny Depp által rendezett Modi című filmet forgatja Budapesten – 4, 6 millió forint értékben vittek el ékszereket, bankkártyákat és okmányokat.

A lap információi szerint a tettest már másnap elkapták a rendőrök, a színésznő pedig annyira le volt nyűgözve a budapesti rendőrök gyorsaságától, hogy elsírta magát örömében. Desplat nyomban vissza is kapta az okmányait, egyéb értékeit azonban bűnjelként lefoglalták, de miután a szakértők bevizsgálják őket, maradéktalanul visszakerül hozzá minden.

Antonia Desplat francia színésznő Forrás Pascal Le Segretain/Getty Images

A Blikk megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik azt írták: az ismeretlen tettes először október 14-én egy XXII. kerületi családi házból vitt el egy laptopot, egy okosórát, egy ridikült a benne lévő pénzzel és bankkártyákkal, illetve egy pár sportcipőt – mindezt 800 ezer forint értékben. Másnap reggel pedig egy VI. kerületi társasházi lakás résnyire nyitott tetőablakán mászott be, onnan vitte el a színésznő vagyontárgyait.

Kiemelt tartalom
Hová menjünk, miket nézzünk májusban? – 7 kiállítás, ami közelebb hozza a nyarat Hová menjünk, miket nézzünk májusban? – 7 kiállítás, ami közelebb hozza a nyarat 2 nappal ezelőtt

A 22 éves, K. Adriánként azonosított férfit október 16-án a Blaha Lujza téren kapták el, ahol a XXII. kerületi házból ellopott okosórát viselte, illetve megtaláltak nála négy lopott gyűrűt és egy szintén lopott ékszer zárjegyét. A férfi bevitték a XXII. kerületi rendőrkapitányságra, a bíróság elrendelte a letartóztatását, ő pedig beismerte a bűncselekményt. 

Ahogy korábban is írtuk, Johnny Depp Budapesten forgatja saját rendezésű filmjét, amely Amadeo Modigliani párizsi életéről szól, Antonia Desplat (Sántárám, A Francia Kiadás) mellett Al Pacino és Riccardo Scamarcio is játszik benne.