2023.10.17 16:24
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Nem elég fehér a Disney új Hófehérkéje, még fehérebb Hófehérke-filmet készít egy jobboldali médiacég

FILMEK + SOROZATOK DISNEY FILMEK HÓFEHÉRKE RACHEL ZEGLER REMAKE

A Daily Wire egész estés filmet készít Hófehérkéről, mert szerintük az új Disney-változat ártalmas hazugságoknak teszi ki a gyerekeket.

Első egész estés filmjét készíti el hamarosan a Daily Wire nevű amerikai jobboldali médiacég. A vállalat Hófehérke és a gonosz királynő történetét viszi filmre, az élőszereplős verzió főszereplője pedig a Daily Wire egyik közéleti beszélgetős műsorának háziasszonya, a youtuberként ismert Brett Cooper lesz. 

Az új Hófehérkét 2024-ben mutathatják be a cég gyerektartalmakra szakosodott, Bentkey nevű streamingplatformján. A film bejelentése akár fricska is lehetne a Disney-vel szemben, hiszen a százéves filmstúdió szintén jövő évre tervezi a Rachel Zegler főszereplésével készülő Hófehérke bemutatását, az amerikai konzervatív médiumok pedig többször is hangot adtak annak, hogy egy nem éppen fehér bőrű, dél-amerikai felmenőkkel rendelkező nő játssza a címszereplőt. 

Ahogy a 24.hu írja, bár a Daily Wire nem nyilatkozott arról, hogy sajátgyártású filmjük ellenfilmként készülne, korábban úgy fogalmaztak, hogy a Disney ugyan használja még Walt nevét, de a stúdió eldobta az ő örökségét, valamint hogy a Disney Hófehérkéje

a jelen kor népszerű, de ártalmas hazugságainak teszi majd ki a gyerekeket.