2023.10.4 16:37
Olvasási idő 0:40
Szécsi Krisztián

"Velem beszélj, ne hozzám!" – Magyar fiatalokkal készült sorozat a Z generáció tartalomfogyasztásáról

FILMEK + SOROZATOK INTERNET SOROZATOK Z GENERÁCIÓ

Mazzag Izabella rendezi a Compact TV legújabb, "A nemZedék" című sorozatát, amelyben a Z generációsokat célozza meg.

Bár mi, a Z generáció mindössze a világ népességének 26 százalékát tesszük ki, mégis mi felelünk a teljes gazdasági összfogyasztás 40 százalékáért, fontos tehát, hogy milyen tendenciák, milyen érzelmek és milyen tartalmak alapján hozzuk meg döntéseinket.

A Compact TV új, A nemZedék című sorozatában szereplő kortársaink most lehetőséget kaptak, hogy őszintén elmondják véleményüket identitásról, közösségimédia-függőségről, társas magányról, reklámokról vagy éppen a generációnk mentális állapotáról.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Compact TV (@compact_tv) által megosztott bejegyzés

„Félelmetesen aktuálisnak és fontosnak tartom a generációm belsőjének dokumentálását. Úgy gondolom, hogy a megéléseink és visszajelzéseink a világ történéseire rendkívül fontosak egy jobb jövő kialakításához. A generációm nyitott, okos és szelíd. Érdemes odafigyelni ránk!” – mondja a sorozat rendezője, Mazzag Izabella, aki maga is tipikus Z generációsnak vallja magát.

A Compact TV-hez olyan videósorozatok köthetők, mint a Mivanaveled show című anti talkshow Turai Barnával és Pajor Kristóffal vagy a 24.hu-n futó Mielőtt végleg felnövünk című dokumentumfilm-sorozat, amelyek a statisztikák alapján a Z generációsok körében is népszerűek voltak.

A nemZedék első része már elérhető a Compact TV YouTube-csatornáján, de megnézheted itt, a Refresher Magyarország oldalán is: