2023.9.29 10:37
Olvasási idő 0:58
Krajnyák Petra

Hivatalos: folytatódik a Netflix japán sikersorozata

FILMEK + SOROZATOK ALICE IN BORDERLAND JAPÁN NETFLIX SOROZATOK

Érkezik az Alice in Borderland harmadik évada.

Nem kell tovább izgulnia a rajongóknak: folytatódik az Alice Határországban (angol címén: Alice in Borderland) című japán sorozat.

A Netflix csütörtökön erősítette meg az X-en, hogy Alice és társai még egy évadra visszatérnek. A japán disztópikus sorozat második évada rengeteg új kérdést felvetett, és remélhetőleg mindre választ kapunk majd a misztikusan belengetett harmadik évadban.

Hamarosan Kento Jamazaki és Cucsija Tao is megerősítették, hogy ismét Ariszu és Uszagi bőrébe bújnak a továbbra is Sinszuke Szató által rendezett sorozatban – ő állt a Halállista - Az Új Világ lángra lobban (Death Note: Light Up the New World), a Kingdom-filmek, illetve a Death Note sorozat mögött is.

A Haro Aszo azonos című mangasorozatán alapuló thrillersorozat Ariszu (az Alice japán megfelelője) és barátai történetét követi nyomon, amelyben a címszereplő egy brutális párhuzamos univerzumba kerül, ahol szadista játékokban kell küzdeni életéért. A játékok a francia kártya színei szerint négy kategóriára vannak osztva, amelyek különböző típusokat és nehézségi szinteket jelentenek. Az eredeti manga a Weekly Shonen Sunday hetilapban jelent meg 2010 és 2016 között.

Kiemelt tartalom
Japán történelmi gyorstalpaló és kulturális kisokos A sógunhoz, 2024 eddigi legjobb sorozatához Japán történelmi gyorstalpaló és kulturális kisokos A sógunhoz, 2024 eddigi legjobb sorozatához 2024.4.27 10:03

Az első évad 2020 decemberében érkezett a Netflixre, Ázsiában és Európában is bekerült a streamingszolgáltató tíz legnézettebb sorozatának rangsorába. A második évad két évvel később, karácsony táján, debütált, és nem csak a japán Netflix legnézettebb műsora lett, hanem több mint 90 országban szerepelt a top 10-ben, 17 országban pedig az első helyet szerezte meg, és világszerte 200 millió órás nézettséget produkált.