2023.9.13 16:22
Olvasási idő 0:38

Hol a legfinomabb a kávé, és hol bulizhatsz a legnagyobbat a városban? (BEST OF BUDAPEST🏛️) – A Te Hangod

VIDEÓ BEST OF BUDAPEST BUDAPEST SZÓRAKOZÁS VIDEÓ

Unod már a megszokott helyeket, ahova Pesten jársz? Esetleg egy jó ajánlót szeretnél adni egy barátodnak, aki most jár először Budapesten? We got you, bro!

Mindennapos problémát szeretnénk felvázolni elétek: egy napsütéses csütörtököt írunk, a pajtidban felmerül a gondolat (napszaktól függően): de jó lenne meginni egy jó kávét/leverni egy finom sört/táncolni egy hatalmasat!

Te természetesen a generációnkra jellemző megfelelési kényszerrel egy hatalmasat szeretnél villantani azzal, hogy mondasz neki egy szuper helyet, de egy olyat, ahova nem minden nap jártok. Egy olyat, ami nem a suli melletti kávézó, ami este hat után átváltozik kocsmává, úgyhogy öt és hat között azon lamentálhatsz, vajon ez az a pont-e, ahol kikéred az első sörödet, vagy maradsz inkább a jegesteánál.

Ha az előző szituba belekeveredtél már egyszer-kétszer, itt vagyunk neked. A Best Of Budapest sorozatunk első részében titeket kérdeztünk a kedvenc helyeitekről, illetve a sokezer éve húzódó Pest kontra Buda kérdés végére is igyekeztünk pontot tenni. Hogy sikerült-e? A videóból kiderül!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!