2023.9.11 17:54
Olvasási idő 4:52
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: új lehetőségeket, feszültséget és féltékenységet is tartogathat ez a hét

Heti horoszkóp: új lehetőségeket, feszültséget és féltékenységet is tartogathat ez a hét
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

A horoszkóp-előrejelzésünk szerint frusztrált hétköznapok, pénzügyi problémák és eltávolodó barátságok is jellemezhetik ezt a hetet.

Kos (III. 21. - IV. 19) 

Energiában és lelkesedésben gazdag hétre számíthatsz, az önbizalmad az egekbe szökik. Szerencsére a csillagok is melletted állnak most, hiszen azt érezheted, hogy akár a világot is képes vagy meghódítani. Nincs akadály, ami az utadba álljon. Használd ki ezt a rengeteg energiát az életed különböző területein, hogy egyről a kettőre juthass. Hajlamos vagy arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedj, próbálj meg következetesebben és logikusabban egyensúlyozni a tetteid és döntéseid között. Ne feledkezz meg arról sem, hogy időt szakíts magadra, hogy átgondolhasd a hét eseményeit és a történéseket. Fókuszálj, igyekezz bölcsen kihasználni azt a tenni akarást, ami benned rejlik!

Kos híresség: Kourtney Kardashian Forrás Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Bika (IV. 20. - V. 20.)

A héten kifejezetten biztonságosnak érzed majd a talajt a lábad alatt. Nincsenek anyagi gondjaid, a munkahelyeden is minden remekül alakul, ahogy a magánéleted is stabil. A praktikus, ám kíváncsi természetednek köszönhetően egy-egy akadályt azért át kell ugranod a napokban, de nem kell nagyobb kihívásokra számítanod. Ha mindent jól alakítasz, akár még közelebb kerülhetsz a céljaid felé. Légy tudatos, és ne hagyd, hogy lankadjon a figyelmed és lelkesedésed az életed fontosabb területein, hiszen így új lehetőségekre és tapasztalatokra tehetsz szert. Szerencsére ezen a héten nem kell komolyabb konfliktusoktól, nem várt, negatív eseményektől tartanod. 

Kos híresség: Megan Fox Forrás Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A napokban változások következhetnek be az életedben. Egy óriási lehetőséget kaphatsz, ami akár egy másik városba való költözést vagy fizetésemelést is jelenthet. Légy nyitott a változásra, ne utasítsd el rögtön, szánj időt arra, hogy átgondold, milyen előnyei és hátrányai lehetnek. Ennek segítségével akár még a világnézeted is szélesedhet. Hajlamos vagy arra, hogy túlpörögsz dolgokat, próbáld meg az energiáidat tudatosan kihasználni a nap folyamán, így könnyebben teljesítheted a feladataidat. Fókuszálj a fontosabb teendőidre a héten, ne engedd meg magadnak, hogy betemessen a rengeteg feladat.

Ikrek híresség: Donald Trump Forrás Chip Somodevilla / Staff

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ösztönös gondoskodó vagy, nem hagyod, hogy a környezeted bármiben is hiányt szenvedjen. Mindig ott vagy, ha egy szeretted bármilyen segítségre szorul, ahogy a mélyebb beszélgetésekben is ugyanolyan partner vagy. Igyekezz ezt a fajta gondoskodásod magaddal szemben is alkalmazni! Ne légy túl szigorú magadhoz, próbálj meg ugyanolyan gyengéden és empatikusan hozzáállni a saját problémáidhoz, mint másokéhoz. Kikapcsolódásképpen érdemes lenne a szabadban töltened némi időt, hiszen az mindig feltölt energiával. Ha úgy érzed, túlcsordulnak a gondolataid, fordíts időt arra, hogy megfigyeld az érzéseidet. Meditálj, sportolj vagy csak sétálj egyet! 

Rák híresség: Meryl Sreep Forrás Fotó: Christopher Polk / Staff

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A heted tele lesz kalandokkal és izgalmas lehetőségekkel, ennek örömére szuper lelkes és motivált leszel, amit ha tudatosan és figyelmesen kezelsz, kitarthat a következő időszakokban is. Ne hagyd, hogy pár nap után alábbhagyjon a lelkesedésed, hiszen akkor nehezebben tudsz előrelépni. Fontos, hogy a héten egyensúlyt teremts a szórakozás, a munka és a pihenés között, így tegyél magadnak egy szívességet, és halaszd el azokat a programokat, amikhez amúgy sem volt kedved. Vegyél ki egy szabadnapot, ha túl sok nyomás nehezedik rád a munkában, hogy feltöltődhess. 

Forrás GettyImages / Eamonn M. McCormack

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ez az időszak számodra arról szól, hogy stabilitást és biztonságot teremts magad körül. Eddig hektikusan teltek a mindennapjaid, ideje, hogy kicsit jobban megszervezd az időbeosztásod. Hiába vagy praktikus és rendszerető, sokszor nem tudod, hogyan vedd át a kontrollt a káosz felett, ami a mindennapjaidat jellemzi. Próbáld meg kicsit tudatosabban kigondolni, hogy mire lesz elég időd egy nap, és mi az, amit máskorra halaszthatsz. Annak ellenére, hogy mindent szeretsz azonnal megcsinálni, be kell látnod, hogy nem tudsz ennyi feladatot besűríteni a napodba. Szánj időt saját magadra, csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek. Ha sikerül elérned mindezt, a környezeted is észreveszi majd a pozitív változást. 

Szűz híresség: Nicole Richie Forrás GettyImages / Axelle/Bauer-Griffin

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A csillagok állása szerint harmóniára és kiegyensúlyozottságra számíthatsz a héten. A következő napokban végre képes leszel minden teendődet időben letudni, sikerül olyan feladatokat is elvégezned, amiket már ezer éve halogattál. A sok munka után érdemes kicsit kikapcsolódnod, amit leginkább a környezeteddel, barátaiddal szeretsz csinálni. Szervezz egy bulit, ahová meghívod azokat a barátaidat is, akikkel már régóta nem találkoztál, így lehetőséged lesz mindenkivel időt tölteni. A pihenéssel töltött idő alatt igyekezz kicsit magaddal is foglalkozni, lehetőség szerint meditálj, jógázz, de bármilyen tevékenységet kipróbálhatsz, ami segít kicsit befelé fordulni és magadra figyelni. 

Forrás GettyImges / Mike Marsland

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten változások történhetnek az életedben, és ráeszmélhetsz, hogy az ezer éve fennálló baráti társaságodban már nem érzed olyan jól magad. Teljesen természetes, ha úgy érzed, túlnőttél a gyerekkori barátaidon, és már nem feltétlenül tudsz velük kikapcsolódni. Érdemes lenne nyitnod mások felé is, hiszen rengetegen vesznek körül a környezetedben, akik szívesen barátkoznának veled. Ha szeretnél valakit jobban megismerni, de eddig nem fordítottál rá elég figyelmet, a csillagok állása alapján most itt az ideje, hiszen ez egy tökéletes hét az ismerkedésre, és arra, hogy új barátságokat köss. Mondj igent mindenre, ne hagyd elúszni a lehetőségeket, amik akár előbbre is vihetnek téged. 

Skorpió híresség: Julia Roberts Forrás GettyImages / Tommaso Boddi

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Ha nyitott szemmel jársz és elég figyelmes vagy, rengeteg új dolgot vehetsz észre a környezetedben. Kalandvágyó vagy, és szereted az újdonságokat, éppen ezért érdemes minden lehetőséget kihasználni, ami csak szembejön veled. Figyelj arra, hogy ne csak ússz az árral, hanem tudatosan tervezd meg, mit és hogyan szeretnél elérni a közeljövőben. A céljaidnak nem kell nagynak lenniük, elég, ha apró változtatásokat vezetsz be az életedbe, amik minőségi javulást hozhatnak. Ha kitartó vagy, rengeteg pozitív változást veszel észre magadon, valamint sokkal ambiciózusabb és motiváltabb is leszel. 

Nyilas híresség: Brad Pitt Forrás Vittorio Zunino Celotto / Staff

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Az elmúlt időszakban sikertelenül próbáltál összehozni valamit, ami nagyon fontos volt számodra. Ha eddig nem sikerült elérni ezt a célt, ne aggódj, mivel ha még egy kis ideig hajlandó vagy kitartani, akkor az eredmény sokszorosan megtérülhet. A héten egy nehéz, őszinte beszélgetés vár rád egy számodra fontos személlyel, ami már egy ideje várat magára. Ne halogasd tovább, annak ellenére, hogy nem szeretsz konfrontálódni senkivel, sokkal jobban fogod érezni magad, miután megbeszéltétek a problémát. Legyél nyitott a megjegyzéseire, ahogy te is mondd el tárgyilagosan, hogyan érezted magad abban a bizonyos helyzetben. Az elmúlt hetekben frusztráltabb voltál, most végre kiengedheted a gőzt, és egy szuper lehetőségnek köszönhetően megszabadulhatsz a sok tehertől, amit idáig cipeltél. 

Bak híresség: Jude Law Forrás GettyImages / Diageo Global

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Feszültségekkel és konfliktusokkal teli heteket tudhatsz magad mögött, de a következő napokban minden a helyére kerül. A csillagok állása és a bolygók együttállása szerint végre feloldódhatsz és megszabadulhatsz az összes stressztől, ami eddig a vállad nyomta. Ha kapcsolatban élsz, most akár el is mélyülhet a kettőtök között lévő kötelék, de az is lehet, hogy új szintre emelitek azt. Az összeköltözés is szóba jöhet, ha pedig együtt laktok, megtörténhet végre egy olyan előrelépés a kapcsolatotokban, amire mindketten vártatok, csak féltetek kimondani. Lehet, hogy a napokban féltékeny leszel akár egy barátod, akár a partnered sikereire, de gondold át, hogy valójában honnan jön ez az érzés, ha pedig úgy érzed, szükséges, beszéld meg az illetővel a problémát. 

Vízöntő híresség: Bridget Fonda Forrás GettyImages / Ben Ros

Halak (II. 19. - III. 20.)

Lehet, hogy a héten pénzügyi problémáid lesznek, mivel valaki nem akarja visszaadni a tartozását. Gondold át, hogyan tudnád megbeszélni vele a problémát úgy, hogy annak eredménye is legyen. Ha nem jössz ki mostanában a partnereddel túl jól, azt a csillagok állása okozhatja, hiszen most elég sok konfliktus és feszültség lesz a környezetedben. Igyekezz megválogatni, mikor és min vitázol, hiszen lehet, hogy a feleslegesen gerjesztett veszekedések csak rontanak a kapcsolatodon. A környezeteddel igyekezz empatikusan és odaadással bánni, ha nem akarod rájuk is átirányítani a benned lévő frusztrációt.

Halak híresség: Adam Levine Forrás GettyImages / Mauricio Santana
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!