2023.9.5 12:35
Olvasási idő 0:57
Masszi-Rigó Csilla

Férjhez ment Joey King, a Csókfülke és A tett sztárja

ARCOK CSÓKFÜLKE ESKÜVŐ JOEY KING

Joey King és párja, Steven Piet Mallorcán mondták ki a boldogító igent.

Az ősz első hétvégéjén mondta ki a boldogító igent Joey King színésznő és párja, a producerként és rendezőként is ismert Steve Piet. 

Joey King és Steve Piet a Bullet Train Los Angeles-i premierjén. Forrás Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A 24 éves színésznő korábban Jacob Elordival alkotott egy párt (A csókfülke című Netflix-trilógia forgatásán jöttek össze), a szakítást követően azonban azt nyilatkozta, akármennyire is izgalmas, többet nem szeretne színészekkel randizni. 

„Szerintem csodálatos valaki olyannal együtt lenni, aki hasonló körökben mozog és megérti a munkád, de ténylegesen ugyanazt csinálni nehéz, nagyon nehéz” 

– mesélte még 2020-ban Howard Sternnek. 

King és Piet a valós történeten alapuló A tett című sorozat forgatásán ismerkedtek meg egymással, ahol King Gypsy Rose Blanchard bőrébe bújva próbált meg elmenekülni túlzottan védő, egyben kivetített Münchausen-szindrómában szenvedő anyja (Patricia Arquette) fogságából. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Joey King (@joeyking) által megosztott bejegyzés

A pár 2022.02.22-én jegyezte el egymást, és bár az esküvőről még egyikük sem osztott meg képet, akkor King így adott hálát a sorsnak kedveséért: 

„Sosem gondoltam, hogy a boldogság akkora erővel bírhat, hogy kiszívja a levegőt a tüdődből, elárasztva minden porcikádat úgy, hogy nem tudod megállni, de a szemed könnybe lábad a tagadhatatlan örömtől. Nem tudtam, hogy egy ember létezése és szíve valódi otthonként szolgálhat. Sosem tudtam, hogy a szerelem ennyire megkérdőjelezhetetlenül szép lehet. Nem tudtam, amíg meg nem ismertelek téged. 2022.02.22-én kértél meg arra, hogy menjek hozzád, és tettél a világ legboldogabb hölgyévé. Jobban szeretlek, mint ahogy egy Instagram-szöveg valaha is leírhatná. Veled lógni egy életen át olyannak hangzik, mint egy valóságos álom, szóval csináljuk!”