2023.9.5 14:57
Olvasási idő 0:36

Miskovits Marci és a K-OSZ TV a REFRESHER színeiben SZINezett (ITT AZ ELSŐ EPIZÓD FOLYTATÁSA)

VIDEÓ FESZTIVÁL K-OSZ TV MISKOVITS MARCI SZIN

A Szegedi Ifjúsági Napokon veletek és Miskovits Marci K-OSZ TV-s kollaborációjával zártuk a 2023-as fesztiválszezont.

„Minden jó, ha a vége jó“ – főleg ha a fesztiválszezonról van szó, így nem is meglepő, hogy egy igazán veretős nyarat csakis a legnagyobb állatkodásokkal ildomos lezárni.

Kiemelt tartalom
„Nem tűnik fel, hogy kevesebb szórakozási lehetőségem lenne“ – szegedi és pécsi egyetemistákkal beszélgettünk a SZIN-en „Nem tűnik fel, hogy kevesebb szórakozási lehetőségem lenne“ – szegedi és pécsi egyetemistákkal beszélgettünk a SZIN-en 2023.8.30 17:15

Az idén 55 éves SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) nemcsak a déli régiók, de országosan is hazánk egyik legnagyobb fesztiválja, ahol a magaskultúra a legtermészetesebben megfér a féktelen bulizással – nem is volt kérdés, hogy szerkesztőségünknek is kint van a helye.

Ezúttal azonban nem egyedül, hanem a mindig pörgő és szarkasztikus műsorvezetővel, Miskovits Marcival és K-OSZ TV csapatával vágtunk neki a fesztiválnak, aki azontúl, hogy partner a megmenésekben, többek között arra is választ kap, mi mindenre vagytok képesek egy-egy ingyen pólóért. Slay!

Hogy teljes legyen a REFRESHER x Miskovits élmény, mindenképpen nézzétek meg videós anyagunk első részét is!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!